logo

Lionel Hotel İstanbul’da Özel Konaklama Seçenekleri

mh_lionel_hotel

İstanbul’u ve tarihi yarımadayı kucaklar vaziyette, Bayrampaşa’da konumlanan Lionel Hotel, iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere sunduğu özel konaklama seçenekleri ile öne çıkıyor. Lüks ve konforu bir arada bulabileceğiniz Lionel Hotel İstanbul, zarif detaylarını son teknolojilerle harmanlamayı başarıyor.

Şehrin iş, alışveriş ve kültür merkezi Bayrampaşa Abdi İpekçi Caddesi üzerinde hizmet veren Lionel Hotel, Haliç’in ve tarihi yarımada’nın yanı başında, Rami tramvay durağına 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Şehri keşfetmeyi sevenlerin yeni cazibe noktası olan otel, yalın çizgisi, özel dekorasyonu ve İtalyan minimalist mimari tarzı ile dikkat çekiyor.

Lionel Hotel İstanbul; 231 otel odası, tamamı gün ışığı alan ve teraslı toplantı salonları ile misafirlerine estetik ve konforu bir arada sunarken, özel organizasyonların da vazgeçilmez adresi olmaya hazırlanıyor.

Dorlion Restaurant ve Lionel Bresseria’da Türk ve Dünya mutfaklarından birçok seçkin lezzetini tadabileceğiniz Lionel Hotel İstanbul, heyecan verici atmosferiyle konuklarını ağırlıyor. Son teknolojilere sahip egzersiz ekipmanlarıyla donatılmış fitness salonu, Türk hamamı, SPA, masaj, buhar odası, sauna ve kapalı havuz seçenekleriyle şehir oteli konseptine yepyeni boyut getiriyor.

www.lionelhotel.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2450 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?