logo

LÖSEV, 20. Yılını Özel Bir Film Projesi İle Kutluyor

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı), 20. yılını çok özel bir proje ile kutluyor. LÖSEV’in geride bıraktığı 20 yılda lösemi tedavisinde kaydettiği başarılara dikkat çekmek amacıyla merhum Ertem Eğilmez’in Arzu Film yapımı unutulmaz eseri “Canım Kardeşimfilminin LÖSEV’e özel bir versiyonu çekildi. Başrollerini merhum Tarık Akan ve merhum Halit Akçatepe’nin paylaştığı filmin yeni versiyonunda Akan’ın rolünü büyük oğlu Barış Üregül canlandırdı. Yönetmenliğini Bahadır Karataş’ın üstlendiği 5 dakikalık kısa film, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ilk kez basınla ve kamuoyuyla paylaşılıyor.

LÖSEV’e Özel Proje

Canım Kardeşimin orijinal versiyonu Tarık Akan ve Halit Akçatepe’nin, lösemi olan kardeşleri Kahraman’ın trajik hikâyesiyle yürekleri dağlıyor. Yıllardır “Onlar bizim gerçek kahramanlarımız diyerek on binlerce hastasını hayata bağlayan LÖSEV ise şimdi; o yıllardan günümüze tedavide başarı oranının arttığını ve artık mutlu sonların mümkün olduğunu tüm Türkiye ile paylaşmayı arzu ediyor.

Canım Kardeşim” Filminin Özel Versiyonunu İzlemek ve İndirmek İçin: https://youtu.be/o_3C2zcUTvg

Canım Kardeşim” Filminin Özel Versiyonun Kamera Arkası Görüntülerini İzlemek ve İndirmek İçin: https://youtu.be/nZk3OhK1feY

losev.org.tr

Etiketler: » » » » » » »
Share
3784 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?