logo

Lüks Dubai Gayrimenkul Projesi Bodrum’da Görücüye Çıktı

Bugatti ve Jacob & Co gibi dünya çapında tanınmış iki lüks marka ile gerçekleştirdikleri iş birlikteliklerinin yakın zamanda dünya çapında ses getirmesiyle önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketi Binghatti, Türkiye’de ilk uluslararası yolculuğunu başlattı. Proje kapsamında bu yaz Bodrum Mandarin Oriental’de özel bir roadshow düzenleyen marka, Türkiye’den ve diğer küresel pazarlardan potansiyel müşterilerine vizyoner projesini sergiliyor.

Merkezi Dubai Binghatti’de bulunan Burj Binghatti Jacob & Co. Residences ve Bugatti Residences by Binghatti şimdiden dünyanın dört bir yanından büyük ilgi gördü. Binghatti, 15 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında, zarif lüks yaşamın uzmanlarını, prestijli Mandarin Oriental’de bulunan ‘Blue Beach Platformu’nda göz alıcı bir sergiyle buluşturarak alıcıların lüks ve tarihi bir gayrimenkul projesinden bir parça satın alma fırsatını sunacak.

Projeden gayrimenkul alımı için başvuruların kabul edilmeye başlandığını duyuran Binghatti, projeyi yakından deneyimlemek ve satın almak için Dubai dışındaki tek adresin Mandarin Oriental’deki roadshow olacağını açıkladı. Binghatti ayrıca, ziyaret eden müşterilerin, proje hakkında yüz yüze bilgilendirme için çok dilli, eğitimli satış personeli ile benzersiz bir sanal gerçeklik deneyiminin keyfini çıkarabileceklerini ve her iki konutun ölçekli modellerini görebileceklerini de belirtti.  

Dünyanın ilk Bugatti Rezidansları olan Binghatti by Bugatti Rezidansları, Dubai’deki Business Bay ana bölgesinde yer alacak. Bugatti Konutları’nın tasarımı, şimdiye kadar tasarlanmış en yenilikçi, güzel ve lüks otomobillerden bazılarının üreticisi olan Bugatti’nin ikonik marka unsurlarını ve lüks tasarım yeniliklerini yansıtıyor. Binghatti’nin birkaç ay önce görücüye çıkardığı oldukça lüks bir mimari başyapıt olan Bugatti Rezidansları, her biri özel olarak düzenlenmiş benzersiz tasarımlarıyla tamamen özgün bir dizayna sahip olan 171 Riviera Malikanesi ve 11 Sky Mansion Penthouse’dan oluşan bir koleksiyona sahip olacak. 

Projede, Fransız Rivierası’ndan esinlenilmiş bir plaj, özel havuz, jakuzi spa, fitness kulübü, şef masası, özel vale hizmeti, özel üyeler kulübü ve iki garajdan çatı katına kadar otomatik araç asansörü bulunuyor. Binghatti ayrıca, özel şoför ve danışmanlık hizmetleri de dahil olmak üzere, sakinlere özel olarak sunulan bir dizi lüks ve kişiye özel hizmetlerin de bulunacağını açıkladı. Binghatti tarafından sergilenen çizimler ve görüntüler, zarif çizgilerle, ihtişam için yeni bir standart belirleyerek benzersiz bir işçilik sunuyor. 

Binghatti’nin lüks mücevher ve saat markası Jacob & Co. ile yaptığı tasarım ortaklığı, dünyanın en yüksek konut kulesi rekorunu kırmaya hazır olan Burj Binghatti Jacob & Co. Residences’ı sunacak. Bu parıldayan Hyper-Tower, yüksek mücevherat ve saat markası Jacob & Co.’ya özgü bir tasarıma sahip olacak. Yüksek bir şekilde tasarlanmış dış cephesi ve ışıldayan arması ile şimdiden “Dubai’nin tacı” olarak adlandırıldı. Bina, sadece sakinlere özel olarak bir dizi etkileyici olanak ve hizmet sunacak. Bu olanaklar arasında bir kafe bar, bir şef masası, hem açık havuz hem de iç mekanda yer alan gökyüzü havuzu, tüm bunları tamamlayan havuz barları bulunuyor. 

Binghatti’nin açıkladığı gibi, konut birimleri, boyuta bağlı olarak malikane ve villa olarak belirlendi. Bu konutlar, en zarif malzemeler ile titizlikle inşa edilecek. Binada oldukça lüks ve zarafetin yansıtıldığı bir atmosfer oluşacak. 

Binghatti CEO’su Muhammed Binghatti konuyla ilgili olarak “Bodrum, rafine lüks yaşamı sevenler için tercih edilen bir destinasyon olarak ünlüdür. Mandarin Oriental ise Türk pazarında bu mimari şaheserleri sergilemek için ideal bir konum. Tatil beldesini ve oteli sık sık ziyaret eden birçok uluslararası ziyaretçiye projemizi sunmak için bize göre Bodrum oldukça ideal bir konumda bulunuyor” dedi. 

https://bugattiresidences.com/

Etiketler: »
Share
432 Kez Görüntülendi.