logo

M. K. Perker’in Puzzle Serisinin Tanıtımı Özel Bir Davet İle Gerçekleşti

Brieflyart Galeri, Türk çağdaş sanatını her yaş grubuna ulaştırmak amacıyla, ülkemizin önde gelen sanatçılarının eserlerinden sınırlı sayıda üretilmiş puzzle’ları sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Proje kapsamında şimdi de Türkiye’nin önde gelen ve uluslararası alanda tanınmış sanatçılarından M. K. Perker’in Happy Together başlığı altında sergilediği eserlerinden üçü, puzzle formunda sanatseverlerle buluşuyor. M. K. Perker’in, sınırlı sayıda üretilen puzzle serisinin tanıtımı 12 Aralık 2023 tarihinde Brieflyart’ın Gümüşsuyu’ndaki adresinde gerçekleşti. Yılbaşı partisi konseptinde gerçekleşen özel davete Kalben, Funda Arar, Hatice Aslan, Nebil Özgentürk, Mine Söğüt, Balçiçek İlter, Sinem Sal, Banu Zeytinoğlu, Server Demirtaş, Yelda Cumalıoğlu, Gülsün Sami gibi çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Daha önce, Türkiye’nin grafitti alanındaki ilk temsilcisi, sanatçı Tunç “Turbo” Dindaş’ın Ada Vapuru ve İstanbul Blok adlı eserleri ile Türk çağdaş sanatının önde gelen temsilcilerinden Yusuf Taktak’ın İstiklal ve Gece Gündüz adlı eserlerini puzzle olarak sanatseverlerin beğenisine sunan Brieflyart, puzzle serisine M. K. Perker’in çalışmalarıyla devam ediyor. Ülkemizi uluslararası alanda temsil eden M. Kutlukhan Perker’in, 2019-2020 yıllarında ürettiği ve Happy Together” başlığı altında sergilediği eserlerinden üçü, puzzle olarak Brieflyart’ta yerini aldı.

M. K. Perker’in üç farklı eserinden sınırlı sayıda üretilen puzzle’lar, serinin diğer seçenekleriyle birlikte Brieflyart’ın internet sitesinden satın alınabilir.

brieflyart.com

Soldan sağa: M.K. Perker ve Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ

Etiketler: » »
Share
366 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?