logo

Maça Kızı’nda NUXE Spa Keyfi

mh_maca_kizi_spa

2013 yılında, Maça Kızı Hotel’in sahibi Sahir Erozan ve NUXE kurucu & CEO’su Aliza Jabès’in doğa ve özgünlük değerleri bir araya geldi; kaos içeren yaşamlarımızdan kaçışın en tatlı yolunu sunan sıra dışı NUXE Spa doğdu.

NUXE Spa, diğer spa merkezlerinden farklı olarak yeşillikler arasında, muhteşem manzarası ve doğal NUXE ürünleri ile huzur dolu dakikalar sunuyor.

Dilerseniz tek, dilerseniz çift olarak keyfini çıkarabileceğiniz özel masaj çadırları ile NUXE Spa, sizleri Bodrum Maça Kızı Hotel’e duyularınızın derinliklerine ulaşmaya davet ediyor. Mükemmel koku ve dokulara sahip değerli çiçek ve bitkilerden oluşan kült ürünleri deneyimleyebilir, zengin NUXE Spa menüsünden cilt bakımı, Türk Hamamı veya masaj seçeneklerimizden birini değerlendirebilirsiniz. Özellikle Huile Prodigieuse ile yapılan NUXE masajını deneyimlemeden dönmeyin.

Nuxe Masajı

Konsept

Omuzlardaki gerilimi rahatlatır, boyun ve bel bölgesi yumuşaklığını geri kazandırır.

Masaj İçeriği

Masaj, bütün gerginliğinizi alacak olan bölgeden, yani saç derisinden başlar. Siz tarifsiz kum kokulu sahili dinlerken, tüm sırtınıza Huile Prodigieuse‘ün NUXE SPA’ya özel versiyonu uygulanır. Dirsek, avuç içi ve drenaj teknikleri i ile uzun ve rahatlatıcı hareketlerle boyundan belinize kadar rahatlama yaşanır.

Aynı teknikler bacaklar, ayaklar, karın ve kürek kemiği bölgeleri için tekrarlanır.

Nazik esnetmeler ile masajın sonuna gelinirken, boyunun sağ ve sol bölgelerine rahatlatıcı iyon yayan ve kendini ısıtan %100 doğal «Lava Deniz kabuğu» uygulanarak masajın etkinliği artırılır.

Etiketler: » » » » »
Share
3388 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?