logo

Madame Tussauds İstanbul Ziyarete Açıldı

mh_madame_tussauds_istanbul_acilis

Madame Tussauds’nun dünyadaki 21’inci merkezi İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Merlin Entertainments ve LEGOLAND Discovery Centre ve Madame Tussauds İstanbul’un Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner’in katıldığı törenle 28 Kasım 2016 tarihinde hizmete açıldı.

Sarper Hilmi Suner: “Madame Tussauds büyüsünü yaşamak isteyenleri bekliyoruz”

Sarper Hilmi Suner “Madame Tussauds İstanbul’da, Türkiye’den ve dünyadan tarih, kültür, sanat, spor ve siyaset alanlarında büyük başarılara imza atmış; herkes tarafından takdir ve beğeni kazanmış 55 ismin balmumu figürü yer alıyor. Her sene 3-4 yeni figürle koleksiyonumuzu zenginleştireceğiz. Ziyaretçilerimiz, ulaşılmaz görünen bu isimlerin tıpatıp kendilerine benzeyen figürlerini yakından görme ve birlikte fotoğraf çektirme şansına sahip olacak. Madame Tussauds büyüsünü deneyimlemek üzere hem İstanbulluları hem de şehri ziyaret edenleri merkezimize davet ediyoruz” dedi.

Yıldızlar, İstiklal Caddesi’ne yağıyor

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Grand Pera projesinin ilk 2 katında 2 bin metrekarelik bir alanda hizmet veren Madame Tussauds İstanbul, eğlenceli, interaktif ve eşsiz bir eğlence sunuyor. Tarih, bilim, sinema, müzik, spor ve parti bölümlerinden oluşan merkezde yıldızlar karakterlerine uygun özel arka planlar önünde sergileniyor.

Figürler arasında öne çıkan birkaç isimler arasında Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, Mimar Sinan, Angelina Jolie, Brad Pitt, Messi, Hidayet Türkoğlu, Rihanna, Marilyn Monroe, Muhammed Ali yer alıyor.

Daha fazla bilgi için https://www.madametussauds.com/istanbul adresinden üye olarak ilerleyen günlerde merkez ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

www.merlinentertainments.biz 

Etiketler: » » »
Share
3452 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?