logo

Masaj Sarayı Faaliyete Başladı

mh_masaj_sarayi

Masaj, tarihi Asurlara kadar uzanan, o dönemlerde yaşayan insanların tedavi amacıyla kullandıkları bir tür alternatif tıp yöntemi olarak biliniyor. Masaj, vücut kaslarının harekete geçirilmesinde kullanılan özel baskı tekniklerini içerir ve günümüzde birçok insanın düşündüğünün aksine masaj, lüks değil bir ihtiyaçtır. Zira, yaşam kalitesine ne denli katkı yaptığı araştırmalarla da ölçülmüştür.

Genç girişimci Murat Çehreli, Masaj Sarayı’nı İstanbul’un merkezi kabul edilebilecek Beylerbeyi Korusu’nda müstakil bahçe içerisinde yaklaşık 1.5 ay önce kurdu ve evinin konforunda, doğal kuş cıvıltılarının arasında masaj terapisi almak isteyen misafirlerine çok uygun fiyatlara hizmet sunmak amacıyla faaliyetlerine başladı. Çehreli, misafirlerin ihtiyaçlarına göre özel karışım yağlar eşliğinde gereken masaj tekniklerini uyguluyor. Misafirleri bir de sürpriz bekliyor. Kendilerine tamamiyle ev yapımı kefir ya da isteklerine göre ev yapımı detoks içeceği ikram ediliyor. Çehreli, yaşam kalitesini yükseltmek isteyenlere düzenli masaj seansları almalarını tavsiye ediyor.

Masaj Sarayı’nda klasik masajın yanısıra Lenf Drenaj Masajı, Sıcak Taş Masajı, Sporcu Masajı, Ayak Masajı ve sürekli masa başında çalışmakta olanlara yönelik “Ofis Masajı” uygulanıyor.

Masaj maksimum fayda sağlamalı

Konu ile ilgili açıklama yapan Murat Çehreli, “İnsan sağlığına faydalı birçok masaj türü olmasına karşın sadece klasik masajın bilinmesi böyle bir girişim başlatmamın en önemli sebeplerinden biri oldu. Hatta, çok değerli eğitmenim Cenk Tunçeriz’in bizlere aktarmış olduğu gibi masaj terapisi yaptığını söyleyenlerin önemli bir bölümü sadece bir iki hareketle masaja başlıyor ve masajı tamamlıyor. Oysa ki, masajın maksimum faydayı sağlayabilmesi, bu manadaki etkili tekniklerin doğru bir şekilde kullanılmasıyla mümkündür. Ben, misafirlerime ihtiyaçlarını karşılayacak özel karışım yağlar eşliğinde olması gereken masaj tekniklerini kullanıyorum. Dolayısıyla benim için misafir memnuniyeti ve sağlanılan fayda ilk sırada geliyor” dedi.

Yaşam kalitenizi yükseltmek, hayattan daha fazla haz alabilmek sizin elinizde

Çehreli, Masaj Sarayı’nda hangi tür masaj terapileri uygulandığı ile ilgili olarak da “Masaj Sarayı’nda klasik İsveç Masajı’na ek olarak ‘Anti Selülit Masajı’ olarak da bilinen Lenf Drenaj Masajı, Sıcak Taş Masajı, Sporcu Masajı, Ayak (Refleksoloji) Masajı ve ayrıca sürekli masa başında çalışmakta olanlara yönelik olarak sunduğumuz ‘Ofis Masajı’ yapıyoruz. Burada da çalışanlara, “Kahve ya da sigara molası yerine, baş, boyun ve sırt ağrılarınızı ortadan kaldıran sandalye masajı yaptırın” diyoruz. Bu, 15 dakika gibi oldukça kısa bir sürede çalışanların stresini azaltmanın da ötesinde kendilerine kayda değer bir verimlilik de sağlıyor. Kendilerini sürekli bitkin, yorgun, bıkkın hissedenlere, sabah yataktan kalkmak istemeyenlere bir çağrıda bulunmak isterim: Yaşam kalitenizi yükseltmek, hayattan daha fazla haz alabilmek sizin elinizde. Büyük şehirde yaşamak ille de mutsuz bir yaşam sürüleceği anlamına gelmiyor. Düzenli alınan masaj seanslarıyla yaşamınızın her alanında çok daha sağlıklı, çok daha pozitif ve çok daha mutlu olabilirsiniz” dedi.

Masaj terapisi hakkında bilgi almak isteyenler için: https://www.facebook.com/themasaj

Etiketler: » » »
Share
4210 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?