logo

MasterCard, Şampiyonlar Ligi Resmi Sponsorluğunu Üç Yıl Uzattı

mh_mastercard_sampiyonlar_ligi

2015-16 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde birinci eleme turlarının başlamasıyla yeni sezon için Avrupa’nın en büyük futbol arenasında heyecanın başlama düdüğü de çalındı. Eleme turlarının ardından Eylül ayında grup aşaması başlayacak olan Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru MasterCard, imzaladığı anlaşmayla işbirliğini üç yıl daha uzatma kararı aldı.

1994’ten beri Avrupa’nın en seçkin futbol sahnesinin sponsoru olan MasterCard, UEFA ile imzaladığı yeni sponsorluk anlaşmasıyla 2018’e kadar Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru olarak anılacak. Yeni anlaşma kapsamında ayrıca UEFA Süper Kupa, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve UEFA Gençlik Ligi finallerinin sponsoru da MasterCard oldu. 11 Ağustos 2015’te Barcelona ile Sevilla arasında Tiflis’te oynanacak Süper Kupa maçı ile bu anlaşmanın ilk finali oynanmış olacak. Önümüzdeki sezonun Şampiyonlar Ligi finali ise 28 Mayıs 2016’da Milano’daki Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

MasterCard, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Resmi Oyuncu Maskotu Sponsoru olmayı da sürdürecek. Avrupa’nın en prestijli futbol turnuvasında dünya çapından çocuklar, MasterCard’ın desteğiyle oyuncu maskotları olarak hayallerini gerçekleştiriyor ve yıldız futbolcularla birlikte sahaya çıkabiliyor. Sponsorluğun devamıyla birlikte MasterCard’ın Şampiyonlar Ligi’ne desteği 24 yıllık kesintisiz bir iş birliğine dönüşmüş olacak. MasterCard, kart sahiplerine ve Avrupa çapında futbolseverlere Paha Biçilemez fırsatlar sunmaya devam ediyor.

MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney “1994 yılından beri güçlü bir iş birliği sürdürdüğümüz UEFA ile, Şampiyonlar Ligi’nin sponsorluğunu 2018’e kadar uzatmanın gururunu yaşıyoruz. Geçen 20’yi aşkın senede birçok eşsiz ana tanıklık ettik. Futbol tutkusunu ve taraftarların heyecanını paylaşarak, onlara MasterCard’ın paha biçilemez fırsatlarını sunduk. Giderek büyüyen ve dünyanın takip ettiği bir spor etkinliğine dönüşen Şampiyonlar Ligi sayesinde futbolseverlere ulaşarak onların tutkularını büyüten paha biçilemez sürprizler sunmayı sürdüreceğiz. Önümüzdeki üç sezonda Şampiyonlar Ligi’yle birlikte UEFA Süper Kupa, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve UEFA Gençlik Ligi’ne de destek vermekten heyecan duyuyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
2270 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?