logo

Matbah Restaurant’a “En İyi Osmanlı Mutfağı” Ödülü

Time Out, İstanbul genelinde gerçekleştirdiği Yeme-İçme Ödülleri yarışmasında en iyi restoran kategorisinde Matbah Restaurant’ı birinciliğe layık gördü.

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen geleneksel Time Out Yeme İçme Ödülleri, 23 Şubat 2017 tarihinde Four Seasons Bosphorus Hotel’de yapılan törenle verildi.

İstanbul’un şehir rehberi” sloganıyla uzun yıllardır yayın yapan ve şehrin yeme içme kültürünün nabzını tutan Time Out İstanbul’un 16. yılına özel seçilen ve 12 kategoride kazananların belirlendiği ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Mekanların 2016 yılının trendleri göz önüne alınarak değerlendirildiği yeme-içme ödülleri çerçevesinde yapılan oylama sonucunda “En iyi Osmanlı Mutfağı” dalında 6 aday arasından Matbah Restaurant, jüri ve misafirlerinin oyları ile bu ödüle layık görüldü.

Gecede ödülü törenle alan Matbah Restaurant Genel Müdürü Serdar Balta, Time Out Yeme İçme Ödülleri çerçevesinde Matbah Restoran’ın bu ödüle layık görülmesinden dolayı gurur duyduklarını ve sorumluluklarının daha da arttığını belirtti. Balta, bu ödülün kazanılmasında emeği geçen tüm misafirlerine yorumları ve oyları için teşekkürlerini belirtirken, nihai seçimi gerçekleştiren tüm jüri üyelerine de şükranlarını iletti. Balta, Matbah Restaurant’ı ulusal ve uluslararası arenada bu başarıya taşıyan tüm çalışma arkadaşlarına da teşekkürlerini sundu.

Ottoman Hotel Imperial’ın bünyesinde bulunan Matbah Restaurant, İstanbul’un incisi tarihi yarımadada, Aya Sofya Müzesi’nin hemen yanında misafirlerine hizmet veriyor.

Etiketler: » » »
Share
2974 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?