logo

Mate 10 Lite, Estetik ve Yüksek Performansı Buluşturuyor

Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite, 5.9 inç ekran boyutuna sahip olarak geliyor. Özenle kıvrılmış kenarları ve çok ince çerçevesi sayesinde kolay bir kullanım imkanı sunan cihaz, Full HD + çözünürlüğü ile tüm uygulamaların aynı anda kullanılabilmesine olanak tanıyor.

Mobil fotoğrafçılık yeniden tanımlanıyor

Cihazın ön ve arka yüzünde iki çift takım kamera bulunuyor. Dört kamera özelliği sayesinde kaliteli fotoğraflar çekebilmeyi sağlayan cihaz, mobil fotoğrafçılık alanında önemli deneyimler elde etmeyi mümkün kılıyor. 16 MP+2 MP arka kamera ve 13 MP+2 MP ön kamera çözünürlüğüne sahip olan cihaz, profesyonel fotoğrafçıların kullandığı etkileyici arka plan bulanıklığı odak efekti elde edilmesine olanak tanıyor. Bokeh olarak da bilinen bu efektin yalnızca arka kamerada değil, aynı zamanda selfie çekmek için tasarlanan ön kamerada da sunulması benzersiz avantaj yaratıyor.

Yüksek performans ile bütün işlemler kolayca gerçekleştiriliyor

8 çekirdekli Kirin 659 işlemciyi içinde barındıran cihaz, en yüksek işlem gücü gerektiren tüm görevlerin kolaylıkla gerçekleştirilebilmesini sağlıyor. Dört çekirdeği 2,36 GHz hızında, diğer dört çekirdeği 1,7 GHz hızında çalışan cihaz, uzun soluklu işlemlerin hızlıca yapılabilmesini sağlarken, enerji tasarrufunu da beraberinde getiriyor. Mali-T830 MP2 grafik çipi, her türlü oyun ve simülasyon için gerekli performansı sağlarken, kullanıcılar 4 GB RAM sayesinde birçok uygulama arasında sorunsuz geçiş yapabiliyor.

www.huawei.com/tr

Etiketler: » »
Share
1897 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?