logo

Mavi, EyeBrand Sertifikalı Moda Markası Oldu

Mavi, eşit, engelsiz ve kapsayıcı bir yaşam için BlindLook’un global EyeBrand ağına katılan moda markası oldu. Bu işbirliği kapsamında 285 milyon görme engelli, mavi.com ve Mavi App’te engelsiz bir moda ve alışveriş deneyimi yaşayabilecek.

Hayata özgürce katılabilme imkanı tanıyan uygulama sayesinde, artık görme engelli kullanıcılar Mavi’deki online alışverişlerini sesli yönlendirmelerini kullanarak kimsenin desteği olmaksızın tamamlayabilecek, tüm bilgi ve içeriklere engelsiz şekilde ulaşabilecek.

Mavi, Moda Sektörü’nün “EyeBrand Sertifikalı Marka”sı oldu!

Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz “Biz daha iyi bir Mavi’le daha iyi bir dünyanın mümkün olacağına inanıyoruz. İnsan, Çevre, Toplum ve Denim’i odağına alan All Blue sürdürülebilirlik stratejimizle, “Daha Mavi. Daha İyi. Hepimizin Mavi’si” için çalışıyoruz. BlindLook ağına dahil olmak bizim için, ürün ve servislerimizin önündeki engelleri kaldırmak, herkes için eşit bir dünya yaratma hayalinin parçası olmak demek. İlk günden beri önce insan yaklaşımıyla hareket eden bir marka olarak bugün, EyeBrand sertifikalı ilk moda markası unvanıyla bu önermemizin altını daha da güçlü şekilde doldurabildiğimiz için mutluyuz” dedi.

Mavi’nin marka ağlarına katılmasıyla ilgili, BlindLook Kurucu Ortakları Sadriye Görece ve Cihat Ersin Aydın “EyeBrand ağımızın bir parçası olarak, Mavi’nin sesli özgürlük dünyamıza katılmasından dolayı çok mutluyuz. 1 Milyon kişinin hayatına dokunacak bir kapsayıcılık örneğine imza attık. Biz BlindLook olarak, iletişimin %80 görme odaklı olduğu bu dünyada, görme engelliler için %100 ses odaklı bir dünya yaratıyoruz. Sesli Simülasyon teknolojimizle, modayı da görsellikten arındırıyor ve sesli dünyaya taşıyoruz. Eşit ve engelsiz dünya hayalimiz adım adım gerçekleştirme yolunda bizimle birlikte yürüdüğü için Mavi’ye çok teşekkür ederiz!” dedi.

Etiketler: » » » » » »
Share
370 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?