logo

Maxi Haber 12. Yılını Kutluyor

mh_maxihaber_12yasinda

Aslında hikaye bundan tam 12 yıl önce 23 Nisan 2004 tarihinde başladı. Sadece internet üzerinden yayın yapmak için kurguladığımız www.maxihaber.net – “Online Sektörel Gazete”ye ilk haberi bu özel günde ekledik ve yayın hayatımız bundan 12 yıl önce bugün başladı. O tarihten bu yana kesintisiz olarak devam ediyor.

12 yıl boyunca ağırlıklı olarak teknoloji ve bilişim ekonomisi haberleriyle Bilişim Sektörü’nün nabzını tutan, iş dünyasına teknoloji penceresinden bakan bir yayın olmaya gayret ettik. Amacımız ağırlıklı olarak Bilişim Sektörü’nde ve teknoloji dünyasında olup bitenlerden okuyucuları haberdar edebilmekti. Bugün 12 yıl boyunca kesintisiz yayın yapan ve her gün güncellenen, sektörde bir marka haline gelmiş yayınımızın 12. yaş gününü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm ticari faaliyetlerini ASAYER Danışmanlık şirketinin çatışı altında yürüten Maxihaber.net’in 12. yılıyla ilgili açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ “Bize 12 yıl boyunca inanan, destek veren tüm dostlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür etmek istiyorum. Geçen bu sürede online bir gazeteyi belki nicelik (yüksek trafik) açısından değil ama nitelik olarak güvenilir bir yayın haline getirdik. Özellikle Kültür-Sanat köşemizle sanata verdiğimiz büyük destek bizim en büyük övünç kaynağı. Sektörümüzde gazete ve dergilerin kapandığı bu zor zamanlarda sektörün en eski oyuncularından biri olarak yolculuğumuza ve haberi kaynağında takip etmeye tüm gayretimizle devam ediyoruz. ” dedi.

www.maxxihaber.net Haber Müdürü Aslı Özek Altındağ ise “12 yıldır beraber emek verdiğimiz bu yolda çalışmalarımıza aynı disiplinle devam edeceğiz.  Bu süre içerisinde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.  Hep birlikte daha nice yıllara birlikte olabilmek dileğiyle” dedi.

Etiketler: » » » » » »
Share
2794 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?