logo

Maxi Haber 13 Yaşında !

Bundan tam 13 yıl önce 23 Nisan 2004 tarihinde internet üzerinden yayın hayatına başlayan www.maxihaber.net – “Online Sektörel Gazete” 13. yaşını kutluyor.

13 yıl boyunca ağırlıklı olarak teknoloji ve bilişim ekonomisi haberleriyle  Bilişim Sektörü’nün nabzını tutan, iş dünyasına teknoloji penceresinden bakan maxihaber.net  her gün sektör profesyoneline ve okuyucularına haberi ulaştırıyor.

Kurulduğu ilk günden bu güne kadar haberi kaynağından takip eden www.maxihaber.net okuyucuları 13 yıl boyunca 24.000’e yakın habere, yüzlerce röportaja,fotoğraf ve video galerisine ulaştılar.

Tüm ticari faaliyetlerini ASAYER Danışmanlık çatışı altında yürüten Maxihaber.net’in 13. yılıyla ilgili açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ “Bize 13 yıl boyunca destek veren tüm okuyucularımıza, çalışanlarımıza, destekçilerimize, iş ortaklarımıza ve katkıda bulunan tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum.  Bugün Türkiye’nin en büyük yayınları ile aynı platformu paylaşan güvenilir bir yayın haline gelmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Ayrıca sanata verdiğimiz destek bizim en büyük övünç kaynağımız. Yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var ” dedi.

 

Etiketler: »
Share
2975 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?