logo

Maxi Haber 14 Yaşında!

Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ

Maxihaber.net yayın hayatına 23 Nisan 2004 tarihinde başladı. Bu hafta 14. yılını kutlayan ve bu süre içerisinde internet üzerinden aralıksız yayın yapan Maxi Haber sektörün en eski haber sitelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Maxihaber.net 14 Yıldır Bilişim Sektörünün Nabzını Tutuyor

14 Yıl boyunca ağırlıklı olarak teknoloji ve bilişim ekonomisi haberleriyle  Bilişim Sektörünün nabzını tutan, iş dünyasına teknoloji penceresinden bakan maxihaber.net her gün yenilenen içeriğiyle okuyucularına ve sektör profesyonellerine haberi ulaştırıyor.

25.000’e Yakın Haber Üretildi

Kurulduğu ilk günden bu güne kadar haberi kaynağından takip eden Maxi Haber’in okuyucuları 14 yıl boyunca 25.000’e yakın habere, yüzlerce röportaja, fotoğraf ve video galerisine ulaştılar.

Video Çekimleri İle İçerik Zenginleşiyor

Sitenin 14. yılıyla ilgili açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ, “14 Yıldır aralıksız çalışıyor ve haberi kaynağında takip ediyoruz. Bu vesile ile okuyucularımıza, çalışanlarımıza, destekçilerimize, iş ortaklarımıza ve katkıda bulunan tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum.  Geldiğimiz noktada Türkiye’nin en büyük yayınları ile aynı platformu paylaşan güvenilir bir haber sitesi olmaktan  gurur duyuyoruz. Ayrıca uzun yıllardır Kültür – Sanat köşemizde sanata verdiğimiz destek bizim en büyük övünç kaynağımız. Çalışmalarımızı emin adımlarla sürdürüyoruz.  Son bir yenilik olarak yayınımızda kendi  içeriğimizde kullanılacak video röportaj çekimlerini ve bu çekimlerin montaj çalışmalarını bünyemizde yapmaya başladık. Böylece içeriğimizi özgün videolarla daha da zenginleştiriyoruz. Bundan sonraki dönemde de haberi her zaman olduğu gibi kaynağında takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: »
Share
3170 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?