logo

Maxi Haber 16 Yaşında !

Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ

Maxi Haber, yayın hayatına 23 Nisan 2004 tarihinde başladı. Türkiye’nin aralıksız online yayın yapan en eski birkaç haber sitesinden biri olarak faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. 23 Nisan 2020 tarihinde 16. yılını kutlayan Maxi Haber tam 16 yıldır Bilişim Sektörünün nabzını tutuyor.

Maxi Haber İş Dünyasına Teknoloji Penceresinden Bakıyor

2004 yılından günümüze ağırlıklı olarak teknoloji ve bilişim ekonomisi haberleriyle okuyucusunun karşısına çıkan Maxi Haber, her gün en güncel haber ve videolarla bilişim-teknoloji meraklılarına ve sektör profesyonellerine ulaşıyor. Kurulduğu ilk günden bu güne kadar haberi kaynağından takip eden Maxi Haber’in okuyucuları 16 yıl boyunca onbinlerce habere ulaştılar.

Video Çekimleri İçeriği Zenginleştiriyor

Maxi Haber’in 16. yılı ile ilgili olarak açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ, “Dünyamız ve ülkemiz Covid-19’un getirdiği kısıtlamalar ve maruz kalınan pandemi ile uğraşırken bu zor günlerde aralıksız çalışıyor ve haber vermeye devam ediyoruz. Haber portalımızın bu günlere gelmesinde büyük katkısı olan okuyucularımıza, destekçilerimize, iş ortaklarımıza, yazarlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Geldiğimiz noktada Türkiye’nin en büyük yayınları ile aynı platformu paylaşan güvenilir bir haber sitesi olmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca uzun yıllardır Kültür – Sanat köşemizde sanata verdiğimiz destek bizim en büyük övünç kaynağımız. Bu zor zamanlarda ve şartlarda bile çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Uzun süredir kendi  video içeriğimizi üretiyor ve video montaj çalışmalarını bünyemizde yapıyoruz. Böylece içeriğimizi ürün inceleme ve röportaj gibi özgün videolarla daha da zenginleştiriyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Bilgi için:

www.maxihaber.net

Etiketler: »
Share
3688 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?