logo

Maxi Haber 17 Yaşında !

Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ

Maxi Haber yayın hayatına 23 Nisan 2004 tarihinde başladı. Türkiye’de faaliyetlerini aralıksız 17 yıldır çevrimiçi olarak sürdürüyor. Özellikle Bilişim Sektörü’nün nabzını tutan ve iş dünyasına teknoloji penceresinden bakan maxihaber.net  her gün okuyucularına en güncel haberleri ulaştırıyor.

İş Dünyasına Teknoloji Penceresinden Bir Bakış

Kurulduğu ilk günden itibaren haberi yerinde takip eden Maxi Haber, her gün haber ve videolarla bilişim-teknoloji meraklılarına ve sektör profesyonellerine ulaşıyor. Okuyucularımız 17 yıl boyunca onbinlerce haber, yüzlerce röportaj ve haber videosuna ulaştılar.

Maxi Haber YouTube Kanalı Yayında

Maxi Haber’in 17. yılı ile ilgili olarak açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ, “Pandemi hepimizin iş yapış şekillerini değiştirmeye zorluyor. Gazeteciler için de haberi yerinde takip etmek çok zorlaştı. Kısıtlamalar yüzünden çevrimiçi toplantılarla da olsa aralıksız habere ulaşmaya gayret ediyoruz. Bu günlere gelmesinde büyük katkısı olan okuyucularımıza, destekçilerimize, yazarlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’nin en büyük yayınları ile aynı platformu paylaşan güvenilir bir haber sitesi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu zor zamanlarda ve şartlarda bile çalışmalarımız aralıksız sürüyor. YouTube kanalımızı açtık ve uzun zamandır kendi video içeriğimizi üretiyoruz. Uzun yıllar aynı şevkle yayın hayatımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bilgi için.

www.maxihaber.net

https://www.youtube.com/c/MaxiHaberHaberMerkezi

Etiketler: »
Share
1417 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?