logo

Media Markt, GoPro Hero4 Session Satışlarına Başladı

mh_go_pro_media_markt

Media Markt, son zamanların en çok tercih edilen ürünü GoPro Hero4 Session satışlarına başladı. GoPro’nun gücünü şu ana kadarki en küçük, hafif ve kullanışlı kamerasına sığdıran Hero4 Session, 1080p60 video ve 8MP fotoğraf çözünürlüğüne sahip. En iyi anları ağır çekim şeklinde oynatabilen ürün, üretici garantisine ek olarak Media Markt güvecesi ile tüketicilerine sunuluyor.

Çok yönlü tasarımıyla GoPro Hero4 Session, sörften kayağa ve en heyecanlı hiking aktivitelerine kadar her an her yerde sınırsız eğlence ile unutulmaz görüntüler yakalıyor. Biri kameranın önünde biri arkasında olmak üzere çift mikrofona sahip ürün, rüzgarlı koşullarda veya motosiklet gibi yüksek hızlı aktiviteler sırasında çekim yaparken, kamera otomatik olarak en iyi ses düzeyi için mikrofonu açıyor. GoPro Hero4 Session’da yer alan dahili Wi-Fi ve Bluetooth ile kamerayı telefon veya tabletten kontrol etmek, kaydedilen görüntüyü izlemek ve anında sosyal medyada paylaşmak da önemli özelliklerinin başında geliyor.

Media Markt dünyasında yer alan ürünlerle macera dolu aktivitelere adım atmak için http://www.mediamarkt.com.tr/ adresini, Media Markt uygulaması için Google Play ve iTunes adreslerini kullanabilirsiniz.

GoPro Hero4 Session fiyatı: 1,455 TL

Etiketler: » » » »
Share
2670 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?