logo

Media Markt, Mağaza Sayısını 44’e Çıkarttı

mh_media_markt_marketler

Media Markt, yepyeni bir mağaza konseptine imza attı.  Media Markt,  Metro Toptancı Market’in İzmir’deki mağazalarının içine 2 yeni mağaza açarak mağaza sayısını 44’e çıkardı. 1 Şubat 2016 tarihinde  “mağaza içinde mağaza”    (shop in shop) konseptiyle açılan Metro’nun İzmir’in Çiğli ve Gaziemir  semtlerindeki mağazalarında beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, televizyondan cep telefonlarına ve kişisel bakım ürünlerine kadar binlerce ürünü ziyaretçileriyle buluşturacak.

Media Markt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım “177 bin metrekare toplam perakende alanı ile Türkiye’nin en çok metrekaresine sahip elektronik perakende zinciriyiz. Türkiye’deki büyüme hedeflerimize bir bir yaklaşırken, yeni mağazacılık konseptlerimizle tüketicilerimize daha da yakınlaşmaktan dolayı mutluyuz. Bu kapsamda Metro Toptancı Market’in İzmir Mağazaları’nda “mağaza içinde mağaza” uygulamasıyla 2 yeni mağazamızı daha hizmete açarak İzmir’deki toplam mağaza sayımızı 5’e çıkardık” dedi.

Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Metro Türkiye’nin grup şirketlerinden Media Markt ile yapılan işbirliği ile ilgili olarak“Bu işbirliğinin Metro ve Media Markt müşterilerine hizmette yeni bir bakış açısı ortaya koyacağına ve  tüm Metro ülkelerinde öncü ve örnek bir çalışma olacağına inanıyoruz” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
2588 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?