logo

Media Markt, Vodafone ve Türk Telekom’la Telefon Satışında İşbirliği Yapıyor

mh_mediamarkt_telefon_gorsel

Media Markt, Vodafone ve Türk Telekom’la işbirliğine giderek mağazalarında taahhütlü hat satışlarına başladı. Şirket, bu işbirlikleriyle tüketicilere yeni telefondan aksesuara ve mobil tarifeye kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılama konforu sunuyor.

Vodafone ile hayata geçirdiği işbirliği özelinde 41, Türk Telekom işbirliği kapsamında ise 30’a yakın mağazada telefon hattı ve mobil tarife satışlarını başlatan Media Markt, işbirliği kapsamına yakın bir süre içinde tüm operatörleri dahil etmeyi planlıyor.

Telefon operatörlerinden sadece Media Markt’a özel teklifler

Media Markt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım “Tüketicilerimizi merkezimize koyuyor ve Türkiye’nin en çok tercih edilen elektronik perakendecisi olma vizyonuyla ilerliyoruz.  Bu kapsamda tüketicilerimize, cep telefonundan aksesuarlara ve mobil hatlara kadar tüm mobil ihtiyaçlarını tek çatı altında sunduğumuz hizmetimizi hayata geçirdik. İlk etapta Vodafone ve Türk Telekom’la başlattığımız, bu işbirlikleri ile cep telefonundan aksesuarlara uzanan geniş ürün çeşitliliğimizle telekomda tek adres olmayı hedefliyoruz. Tüketicilerimiz, Media Markt’a eski cihazlarını getirerek en iyi donanıma sahip cihazlardan birini en iyi tamamlayıcı aksesuarlarla birlikte satın alma imkanı bulacaklar. Ayrıca, onlara pazarın önde gelen operatörlerinin sadece Media Markt’a özel tekliflerini sunacağız. Donanımlı bir ekip tarafından birinci sınıf hizmet ayrıcalığından faydalanacak olan müşterilerimiz, ödemelerini de diledikleri şekilde gerçekleştirebileceklerdedi.

www.mediamarkt.com.tr

Etiketler: » » »
Share
4283 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+4 = ?