logo

Media Summit Türkiye “Growth / Büyüme” Temasıyla Düzenlendi

Reklamcılık Vakfı tarafından ve Reklamverenler Derneği işbirliğiyle düzenlenen Media Summit Türkiye, 06-07 Haziran 2018 tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşti. Markaları, medyayı düşünen, planlayan ve yönetenleri buluşturan Media Summit’in bu yılki ana gündemi Growth / Büyüme oldu. “Growth by Technology & Data”, “Growth by Content” konularında söyleyecek değerli sözleri olan, deneyimlerini paylaşan medya ajansı temsilcileri, reklamverenler, akademisyenler, yerli ve yabancı konuşmacılar yer aldı.

Reklamcılık Vakfı Başkanı Lize Karaboğa ve Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura’nın gerçekleştirdiği açılış konuşması ile başlayan etkinlikte Lize Karaboğa, Media Summit’in 5. kez düzenlendiğine ve bunun her kurum, her etkinlik için kritik bir dönemeç olduğuna değindi. Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura ise medya yatırımlarının artmasında şeffaflık ve güvenin öneminden bahsetti.

Bu yıl “Growth / Büyüme” ana temasıyla düzenlenen Media Summit Türkiye, iki gün boyunca toplam 25 oturumda, 598 tekil katılımcı, 49 konuşmacı ile “Büyüme’nin” tesadüf eseri ortaya çıkan bir sonuç olmadığını, “Büyüme’nin” teknoloji, data, içerik, inovasyon sonucu oluştuğunu ele aldı. Etkinlikte bu yılki konuşma, panel ve oturumlarda “Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ”, “The Future of Augmented Reality”, “The Changing Face of Digital Trade Marketing” “Ret(ai)l Revolution”, “Dizi Sektörünün Ekonomik Büyümeye Katkısı”, “Data Driven Creativity & Actionable Insights”, “Selfie Sosyolojisi”, “Nöromanya’dan Nörobilime”, “#ADLERGIC” ve “Finding Growth in Uncomfortable Places” başlıkları bulunuyordu. Media Summit Türkiye’de Jennie Beck, Jonathan Lewis Jones, Raj Jerath, Jean Paul Edwards ve Duncan Stewart gibi önemli, küresel uzmanların yanı sıra, ünlü oyuncu Hazal Kaya da yer aldı.

Etkinlikte gerçekleştirilen sunumlara ve detaylı programa ulaşmak için: www.mediasummit.com.tr

Etiketler: » » » »
Share
2851 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?