logo

Mercedes-Benz’in Yeni S-Serisi Coupé Türkiye’de

mh_mercedes_lansman_sukru_bekdikhan

Mercedes-Benz’in S-Serisi’nin tek kapılı modeli yeni S-Serisi Coupé’nin Türkiye lansmanı 18 Eylül 2014 tarihinde Emirgan The Seed’de düzenlenen davet ile gerçekleşti.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ile Mercedes Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan’ın ev sahipliği yaptığı organizasyonda S-Serisi Coupé ilk kez Türkiye’de tanıtılırken, Mercedes-Benz’in New York, Londra, Köln, Münih, Stuttgart gibi dünya çapında farklı şehirleri dolaşan sergisi “The Perfect Moment. Icons of Photography” sergisinin de açılışı gerçekleşti.

Emirgan’daki “The Seed”de 19 – 20 Eylül 2014 tarihleri arasında ziyarete açık olacak fotoğraf sergisinde otomobilin mucidi Mercedes-Benz’in 128 yıllık tarihinde olağanüstü ikonlara ilham vermesinden yola çıkarak hazırlanan birbirinden farklı 38 çalışma sergilenirken yeni S-Serisi Coupé de sportif boyutları ve duyguları kamçılayan sadeliği ile ziyaretçileri etkiledi.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz yeni S-Serisi lansmanının ardından bu yıl da kendine has ve büyüleyici tasarımı ile yeni S-Serisi Coupé modelimizi sizlerle bir araya getirmekten dolayı gururluyuz. Yeni S 500 Coupé 4 MATIC ile 2014 yılının son çeyreğinde siz değerli müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunacağımıza inanıyoruz” dedi.

Mercedes Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan ise “Heyecanla beklenen yeni spor otomobilimiz S-Serisi Coupé, modern lüks ile en son teknolojiyi bir arada sunarak kendi segmentinde standartları yeniden belirliyor. Mercedes-Benz dünyası için her zaman büyük önem taşıyan, ürün yelpazemizin amiral gemisi olan S-Serisi’nin tek kapılı versiyonu S-Serisi Coupé ile önemli başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Ayrıca dünyanın önde gelen şehirlerini dolaşan “The Perfect Moment. Icons of Photography” sergisini İstanbul’da da sanat ve otomobilseverler ile bir araya getirdiğimiz için gururluyuz” sözleriyle davetlileri yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé’yi yakından incelemeye davet etti.

 Sportif estetikte son nokta

Yeni S-Serisi Coupé, lüks ve sadeliği ileri teknoloji ile harmanlayarak estetik dış hatları ile de dikkat çekiyor. Aracın iç tasarımında büyük, iki parçalı ve geniş ekranlara sahip gösterge paneli, araç içerisinde modern lüksü vurgulayarak oldukça estetik bir tasarım sunuyor. Araçta bilinen sürüş yardım sistemleri, sürücünün yükünü hafifleterek konforu artırmaktan, görsel, işitsel ve/veya dokunsal uyarı sinyalleri vermeye ve sürücünün tepkilerini hızlandırmaya kadar çok çeşitli avantajlar sunuyor.

Dünya lansmanı 2014 Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleşen S-Serisi Coupé, S 500 Coupé 4 MATIC modeli ile 2014 yılının son çeyreğinde Türkiye’de satışa çıkacak.

Etiketler: » »
Share
2981 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?