logo

Merve Hasman’ın “Bana Baktığını Biliyorum” Sergisi The Istanbul EDITION Otel’de

mh_sergi_merve_hasman

Son dönemin genç ve sıradışı fotoğraf sanatçılarından Merve Hasman, “Bana Baktığını Biliyorum” (I Know You Are Looking At Me) adını verdiği ve The Istanbul EDITION Otel ile işbirliği yaptığı son fotoğraf sergisinde, EDITION marka konseptinin ana unsurları olan “büyüleyici zarafet, doğallık ve tutku”yu fotoğraflarına yansıttı.

Sanatçı, The Istanbul EDITION’da gerçekleştirdiği fotoğraf sergisinde “modern yaşamın yoğun temposundaki kişinin şehirden kaçışını, iç dünyasına gerçekleştirdiği yolculuğu ve huzuru keşif sürecini” objektifine yansıttığını söyledi.

The Istanbul EDITION için özel olarak hazırladığı sergisinin açılış kokteyline sanat, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda değerli davetli katıldı. Doğal ve çarpıcı karelerin yer aldığı fotoğraf sergisi aralarında Ömür Gedik, Sibel Tüzün, Pınar Aylin, Şebnem Çapa, Gülriz Onursal, Hasman Ailesi, Tezman Ailesi’nin de bulunduğu konuklar tarafından büyük ilgi gördü. Kısa film gösteriminin ardından davetliler sergiyi dolaşarak fotografları sanatçıyla birlikte değerlendirdi. Sergi ve film gösterimi Şubat ayının sonuna kadar The Istanbul EDITION’da izlenebilecek.

Teknik eğitimlerini İsviçre, Milano ve Amerika’da alan genç sanatçı, fotoğrafçılıkta öğrenme sürecinin devamlılığına değinerek “Her gün yeni bir şey öğreniyorum, bunun yaşla ve tecrübeyle de alakası yok. Teknoloji de, hayat da çok hızlı ilerliyor. 80 yaşına kadar fotoğraf çekmek istiyorum ve eminim o yaşta da hâlâ öğrenecek bir çok şeyler bulacağım” dedi. Sanatçı, The Istanbul EDITION’da gerçekleştirdiği sergisinde doğal güzelliği ve kişinin iç dünyasına gerçekleştirdiği huzurlu yolculuğu hikayeleştirdiğini, bunun günümüz temposunda yoğun çalışan modern insan profili için uygun ortam ve koşullar sağlandığında şehrin merkezinde bile mümkün olabileceğini aktarmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Etiketler: »
Share
10418 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+10 = ?