logo

Mesajınızı ve Konumunuzu PublicFeed İle Paylaşın

mh_publicfeed_ali_kabatas

Newstag Global Kurucu Ortağı Ali Kabataş

Sosyal ağların dünyada ve Türkiye’de popülaritesi giderek artıyor. Özellikle konum tabanlı mobil uygulamalar, milyonlarca kişiyi peşinden sürükleyebiliyor. Bir Türk girişimi olarak hayata geçen ve daha şimdiden yüz binlerce kişiye ulaşan konum tabanlı PublicFeed uygulaması, yerel haberlerin ve gündelik hayatta gözden kaçan önemli gelişmelerin kamuoyuna duyurulmasını sağlıyor.

PublicFeed ile artık sokağın ve ülkenin nabzını eş zamanlı takip etmek mümkün. Öyle ki, kullanıcılar, belli bir kişiyi takip edebildikleri gibi belirli bir konumu ya da mekânı da takip edebiliyor. Ayrıca kullanıcılar yakınında PublicFeed’i kullanan diğer kişileri görebiliyor ve onların haberlerini anlık olarak okuyabiliyor. Haber takip etmek isteyenler ise uygulama üzerinde hem yeni hem de en popüler içerikleri görüntüleyebiliyor.

Kısa süre önce piyasaya çıkmasına rağmen, PublicFeed özellikle genç kitlelerin en çok kullandığı uygulamalardan biri oldu. İlk olarak ABD’de yayınlanan, Google Play Store ve Apple App Store’da kullanıcılarla buluşan PublicFeed uygulamasını indiren kişi sayısı şimdiden 150 bini aştı. Kişinin değil haberin trend olduğu platform ile her gün binin üzerinde haber ve içerik kullanıcılar tarafından sisteme girilerek etkileşime sunuluyor.

PublicFeed’i hayata geçiren Newstag Global Kurucu Ortağı Ali Kabataş “Yeni bir döneme giriyoruz ve artık kullanıcılar sadece diğer kullanıcıları değil, sokakları da takip ediyor. İnsanlar sadece onlara verilen içeriği değil, etraflarında olup bitenleri de bilmek ve paylaşmak istiyor” dedi. Doğru yatırım olanaklarıyla PublicFeed uygulamasının tıpkı Twitter ya da Facebook gibi bir marka olabileceğinin altını çizen Kabataş “Bundan sonra okul, iş yeri, mahalle ya da başka yerlerde neler olup bittiğini anında görmek için tek yapılması gereken PublicFeed ile istenilen konumu takip etmek” dedi.

Herkesin kendi haberini oluşturabileceği ve anında şehrindeki binlerce insana kolaylıkla duyurabileceği PublicFeed, Google Play Store ve Apple App Store’dan indirilip denenebiliyor.

www.publicfeed.com

Etiketler: » » » »
Share
2646 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+9 = ?