logo

Migros Süpermarketi Denize Taşıyor

mh_migros_deniz_market

Migros, yepyeni bir uygulamayı daha müşterileri ile buluşturuyor. Migros, her noktadan ulaşılabilirlik hedefiyle hayata geçirdiği “Migros Deniz Market”le şimdi de denizden hizmet veriyor. Yaz süresince Fethiye ve Göcek koylarında bulunan deniz taşıtlarının yanı sıra karayolu ile ulaşımı zor olan köy ve kasaba halkının da ihtiyaçlarını karşılayacak olan “Migros Deniz Market” hizmete başladı.

172 metrekarelik satış alanı ve 2 bin 500 farklı ürün çeşidi

“Migros Deniz Market” 40 metrelik uzunluğu ve 172 metrekarelik satış alanıyla süpermarketi denize taşıyor. “Migros Deniz Market”te paketli meyve, sebze, kavun, karpuz, et ve şarküteri ürünlerinden,taptaze günlük ekmeğine, tekstil ürünlerinden deniz malzemelerine ve sıcak yaz günlerinin en önemli ihtiyacı buza kadar 2.500 çeşit ürün Migros Mağazaları ile aynı fiyata satışa sunuluyor. “Migros Deniz Market” aynı zamanda deniz taşıtlarının en önemli gereksinimlerinden olan tatlı su ihtiyacını da karşılıyor.

Migros Deniz Market’te nakit ihtiyacına anında cevap verecek ATM hizmeti

Birebir Migros mağazası formatında tasarlanan “Migros Deniz Market”, içerisinde yer alan ATM ile denizde ve kara ulaşımı zor olan kıyı bölgelerinde nakit ihtiyacının yarattığı zorluğa da çözüm buluyor. Tüm banka kartları ile işlem yapılabilen “ortak ATM” özelliğine sahip bankamatikten para çekebilmenin yanında fatura ödeme, para yatırma, bakiye sorgulama, nakit avans çekme gibi bankacılık işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor.

Dileyen müşteriler, “Migros Deniz Market”in botları ile mağazaya getirilerek alışverişlerini  kendileri yaparken, dileyen müşterilerde deniz taşıtlarına ya da bulundukları koya sipariş verebiliyorlar. En taze ürünlerin özenle seçilerek teslim edildiği “Migros Deniz Market”in lokasyonu, denizcilerin kullandığı aplikasyonlarla tam uyumlu olarak akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip edilebiliyor.

“Migros Deniz Market” alışveriş yapan müşterilerine, doğanın korunmasına katkı sağlamak amacı ile alışveriş poşeti yerine bez çanta ile ürünlerini teslim ediyor. Özel tasarlanmış denizci kıyafetleri ve İngilizce bilen personelleri ile ayrıcalıklı hizmet sunan “Migros Deniz Market”, Eylül ayı sonuna kadar haftanın 7 günü 09:00-19:00 saatleri arasında Fethiye ve Göcek koyları arasında sefer yapacak ve her akşam 19:00’dan 22:00’ye kadar Fethiye Limanında hizmet vermeye devam edecek.

Etiketler: »
Share
3632 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?