logo

MMA Forum Istanbul Sonrası Gerçekleşen Gala Gecesinde Ödüller Sahiplerini Buldu

Mobil Pazarlamanın küresel gelişimine yön veren MMA’in (Mobile Marketing Association / Mobil Pazarlama Birliği) düzenlediği Smarties Türkiye 2018 ve Smarties EMEA 2018 Ödüllerinin kazananları açıklandı.

20 Kategoride Toplam 56 Ödül Dağıtıldı

Ödüller, MMA Forum Istanbul sonrası gerçekleşen gala gecesinde düzenlenen törende sahiplerini buldu. 20 kategoride toplam 56 ödül dağıtıldı. Smarties Türkiye 2018 Ödülleri kapsamında 9 kategoride Endüstri Ödülü de verildi.

Öte yandan, Reklam Verenler Derneği (RVD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura’ya, reklam sektörünün gelişmesinden dönüşmesine tüm safhalarında her alanında paha biçilmez katkıları ve Türkiye Reklamcılık Sektörü’nü global arenada başarılı temsiliyetinden ötürü Onursal Kişisel Başarı Ödülü takdim edildi. Uluslararası prestije sahip bu özel ödül, MMA tarafından tüm dünyada sektöre olağanüstü katkılar yapmış çok az sayıda bireye veriliyor. Ahmet Pura ödülünü, MMA EMEA Bölge Direktörü Chris Babayode’nin elinden aldı.

Mobil pazarlama dünyasının inovasyon, yaratıcılık ve başarıyı ödüllendiren tek ödül programı Smarties Ödülleri, bu alanda sınırları yeniden tanımlayan, müşterilerine erişim ve etkileşim değeri sağlayan ekip ve yetenekleri yıldızlaştırıyor.

Mobil reklam ve pazarlama odaklı Smarties Ödülleri, global, bölgesel ve ülke bazında katılıma olanak sağlıyor. Ödül töreninde, Smarties Türkiye’nin yanı sıra, Smarties EMEA 2018 Bölgesel Ödülleri’nde Türkiye’den ödül alanlar da açıklandı.20 kategoride düzenlenen Smarties EMEA 2018’de, 19 kategoride Türkiye’den toplam 32 proje ödül kazandı.

Kazananlar listesine bu linkten ulaşmak için: drive.google.com/drive/folders/1X4EiTxTutNDyvO9FNYFnf0vkr0yYN691

Etiketler: » »
Share
3562 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+7 = ?