logo

Moofio’den Kayıp Dostlarımızın Bulunmasına Destek

mh_moofio_kayip_evcil_hayvan

Bir evcil hayvan kaybolduğunda eskiden başvurulan yöntemler ilan asmak, veterinerlere haber vermek, sokak-sokak dolaşmak iken, artık dijital bir dokunuşla birlikte sosyal medya paylaşımlarına dönüştü.

Türkiye’nin evcil hayvanlar için geliştirilmiş en kapsamlı mobil sosyal ağı Moofio’nun kaybolan evcil hayvanlar için uygulama içinde sunduğu  “kayıp-bulunan” bölümü büyük ilgi görüyor. Bu bölüm içerisinde kullanıcılar, kayıp evcil hayvanlarının fotoğrafını ve bilgilerini paylaşarak yardım isteyebiliyor. Lokasyona göre de belirleme yapabilen hayvan sahipleri Moofio kullanıcılarının güç birliğinden yararlanabiliyor.

Moofio Kurucu Ortaklarından Can Aksoy  “Moofio’yu tasarlarken evcil hayvanların ve evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarından yola çıktık. Tek bir uygulama altında tüm ihtiyaçlara çözüm olmak istedik. Kayıp-bulunan bölümü bizim için oldukça önemliydi ve bu hizmet ile Moofio kullanıcılarının gücünü ortak bir amaca dönüştürmek istedik. Benzer durumlarda Moofio üyeleri güçlü bir ekip haline geliyor ve herkes kendi evcil hayvanı kayıp olmuş ruhuyla hareket ediyor. Çok etkileyici ve başarılı sonuçlar görüyoruz. Moofio kayıp-bulunan bölümünde 6 ay içinde 50’den fazla evcil hayvan kayıp ilanı paylaşıldı ve bunların yüzde 10’u mutlulukla sonuçlandı. Bu gerçekten bizler için gurur verici. Moofio kullanıcılarına  bu vesile ile çok teşekkür etmek istiyorum ve daha çok hayvanseveri Moofio’ya davet ediyorum. Kayıp-Bulunan bölümümüzü, sahiplendirme – misafir ev bulma –   sor ve öğren bölümleri takip ediyor” dedi.

www.moofio.com  

Etiketler: »
Share
1731 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?