logo

13 Nisan 2018

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn 3. Yaşını Kutladı

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, açılışının 3. yılını 11 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen bir davetle kutladı. İş ve cemiyet hayatından misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilen kutlamanın organizasyonu Evrim & Evren Yaşlak kardeşler tarafından yürütüldü. Saat 19.00’da Lobby Lounge & Bar’da canlı piyano dinletisi ile başladı. Ardından Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip Skydome Lounge & Bar’da Başaşçı Ceyhan Aşcıoğlu tarafından hazırlanan lezzetler, canlı müzik ve dans Showları eşliğinde sunuldu. 

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn 3 Yaşında

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’nun Genel Müdürü Ahmet Arslan, Haliç bölgesindeki tarihsel ve kültürel zenginliğe dikkat çekerken otel içerisindeki yeni projeleri de ön plana çıkardıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Dünyada Altın Boynuz olarak tanınan İstanbul’un tarihi semti Haliç’te yer alan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, açılalı henüz 3 yıl olmasına rağmen büyük başarılara imza attı. Otelimiz sadece konaklama hizmetleri değil, etkinlikler için de fazlasıyla talep görüyor. Bu yüzden toplantı salonlarımızın kapasitelerini artırmaya yönelik çalışmalarımız başladı. Mövenpick kalite standartlarını tüm toplantı, ziyafet organizasyonları ve yeme içme gibi önemli hizmetlerde hissetmeniz mümkün” dedi.  

Gecede Ünlüler Geçidi

Gecede 3.yıl şerefine birçok sanat camiasının önde gelen isimlerine plaket takdiminde bulunuldu. Basının büyük ilgi gösterdiği gecede Devran İskender, Cüneyt Tek, Esra Sönmezer, Hatice, Aycan Varış, Murat Övüç ve birçok sosyetenin önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

Etiketler: »
Share
2945 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?