logo

Moviemax Turk, “En İyi Sinema Kanalı” Ödülünü Kazandı

mh_moviemax_turk

Avrupa’nın en önemli kanallarının değerlendirildiği Eutelsat TV Ödülleri’nden Digiturk ödülle döndü. Törende ‘En İyi Sinema Kanalı’ ödülünü henüz bir yıl önce yayın hayatına başlayan Moviemax Turk kazandı

Avrupa’nın en önemli televizyon kanallarının değerlendirildiği ve 1998 yılından bu yana düzenlenen Eutelsat Televizyon Ödülleri’nde müzik, spor, haber, çocuk, belgesel, sinema gibi farklı dallarda kanal ve programlara ödüller veriyor. Roma’da 28 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen gecede sahiplerini bulan ödül töreninden Digiturk ödülle döndü.

Türk sinemasının en iyi ve en yeni filmlerini izleyici ile buluşturan Moviemax Turk, Eutelsat Ödülleri’nde “Sinema” kategorisinde “En İyi Sinema Kanalı” ödülüne layık görüldü. Kanal içeriklerini izleyicinin özel ilgi alanlarına göre ayrıştıran Digiturk’ün Türk sinemasının en yeni, en iyi ve en sevilen Türk filmlerini yayınladığı kanalı Moviemax Turk, 30 Aralık 2013 tarihinde yayına başladı. Henüz bir yaşında olan Moviemax Turk, zengin ve kaliteli içeriği ile ilk ödülünü Avrupa’nın en prestijli ödül organizasyonundan aldı.

Bu yıl 17’incisi düzenlenen Eutelsat TV Ödül Töreni’nde Duilio Glammaria, Jerzy Barski, Jacques Braun, Robert Briel, Sergey Buntman, Alessandra Comazzi, Paolo Dalla Chiara, Christian Blankenburg, Glacomo Mazzone, Füsun Nebil, Reem Nouss ve Mauro Rofifi jüri üyeliği yaptı.

Etiketler: » »
Share
2259 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?