logo

13 Haziran 2022

Ms Philturk Rampadora 2022 İstanbul’da Gerçekleşti

Son 30 yıldır İstanbul’daki Filipin Topluluğu dostluk, barış ve yoldaşlığı kutlamak için etkinlikler düzenliyor. Topluluk, 11 Haziran 2022 tarihinde Topluluk Başkanı Teresa Macalinao’nun liderliğinde, Ronald Rohan Legaspi’nin Kreatif Direktörlüğü’nde İstanbul Boğazı’nda Erdem adlı teknede biraraya geldi. Etkinlik hem yıllık Ms Ms Philturk Rampadora‘nın taç giyme gecesi olarak amaçlandı hem de Ronald Rohan Legaspi’nin tasarladığı Exajerada’nın “HEAVENLY DREAM” gece elbisesi koleksiyonunun defilesi sergilendi.

Mace Martinez, en iyi kokteyl elbisesi, en iyi mayo ve en iyi ulusal kostüm dalında Philturk 2022’yi kazandı.

Sponsor olan Asia Diamond ve We Way Travel acentesi, Excel Danışmanlık ve Imaxvisa ödülleri karşıladılar. Etkinlik Filipin Topluluğu, İstanbul’daki Filipin Başkonsolosluğu ve Amira Arzik Küratörlüğünde Salt Art Gallery İstanbul tarafından desteklendi. Lindsay Babel, Köken Ergun, Aykut Altındağ (Maxi Haber) ve Oktay Seçkin yarışmada jüri üyeliği yaptılar.

Palawan Adası’nı temsil eden Mace Martinez Ms PHilturk’de Kraliçe oldu. Alexies Gemino 2., Jern Negre 3., Goldy Magtagad 4. ve Rose Osios 5. oldu. 

Etiketler: » »
Share
1057 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?