logo

“Mucizevi Yansımalar” Sergisi Meme Kanserine Dikkat Çekiyor

Türk Kanser Derneği, meme kanserine dikkat çekmek için 23 Ekim 2018 tarihinde Kethüda Hamamı’nda “Mucizevi Yansımalar” adlı bir sergi düzenledi. Davette iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü simalar bir araya geldi.

Türk Kanser Derneği Mucizevi’nin sıcak, güvenli, pozitif ortamından geçen ve hastalığı yenen 10 pırıl pırıl insanla yapılan röportaj, fotoğraf ve dökümanlardan oluşan “Kazananlar Kulübü Özel Koleksiyon” Kethüda’nın duvarlarında sergilenmeye başlıyor. Sanat eserlerinden oluşan sergi, satışa açık olacak.

Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetinde Yönetmen Orhan Cesur, Fizikçi-Ressam Sema Tecen, Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asuman Dayı sunumlarıyla mucizevi yansıma sergisini anlattılar.

Mucizevi Yansımalar” projesi, 5 gün boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Sergi etkinliğinde en az 50 ayrı sanatçının 60 – 70 eserinin sergilenmesi planlandı. Usta ve tarzıyla önde gelen sanatçıların bir araya geleceği plastik sanat eserlerinden oluşan sergi satışa açık olacak. Aynı zamanda önemli bir yönü de olan projenin gelirlerinin bir kısmı Türk Kanser Derneği’ne bağış olarak aktarılacak.

Etiketler: » » »
Share
3806 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+10 = ?