logo

Multinet Up’a “En Yenilikçi Çözüm Ortağı” Ödülü

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, Kurumsal İletişimciler Derneği Başkanı Bengi Vargül, Reklam Verenler Derneği Başkanı Ahmet Pura, Multinet Up Stratejik Pazarlama Direktörü Evren Büyük, Multinet Up COO Demirhan Şener.

12 ilde, bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 38 sektörün yıl içerisinde itibarını en çok artıran markaları ve bu başarıya ortak olan paydaşların ödüllendirildiği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sahiplerini buldu. Multinet Up, Marketing Türkiye ve Akademetre tarafından düzenlenen törende bu yıl ilk kez verilen “En Yenilikçi Çözüm Ortağı” ödülüne layık görüldü.

Ödülü Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’den alan Multinet Up COO’su Demirhan Şener “Multinet Up’ın büyümesinin temelinde yenilikçilik, teknoloji geliştirmek, böylece müşterilerimize ve paydaşlarımıza değer yaratan çözümler üretmek vardır. Bugün aldığımız bu ödülün doğru işler yaptığımızı göstermenin yanı sıra konumumuzu daha da perçinlediğini düşünüyorum. Marketing Türkiye ve Akademetre gibi güvenilir kurumların düzenlediği geceden ödülle dönüyor olmak bizi çok mutlu etti. Senenin başında aldığımız bu ödülle birlikte yükselen bir motivasyonla daha çok çalışıp, hizmet kalitemizi daha da üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

Etiketler: » »
Share
2419 Kez Görüntülendi.