logo

Muzaffer Yıldırım, DSDER Üyelerine Girişimcilik Deneyimlerini Anlattı

mh_dsder_etkinlik

DSDER Saymanı Gül Gürer Alimgil, Mars Sportif A.Ş. Kurucu Ortağı Muzaffer Yıldırım

Dijital Sistem Geliştiricileri Derneği’nin (DSDER), “Vizyonerlerle Buluşmalar” adlı seri etkinliği Astel AŞ’nin ev sahipliğinde Ortaköy The House Cafe’de gerçekleşti. Toplantının açılışında konuşan DSDER Başkanı Kaan Akın, vizyonerlerle üyelerini buluşturmaya devam edeceklerini vurguladıktan sonra “Önümüzdeki ayki etkinliğimizde Alphan Manas’ı ağırlamayı planlıyoruz dedi.

DSDER üyelerine girişimcilik deneyimlerini aktaran Mars Sportif A.Ş. Kurucu Ortağı Muzaffer Yıldırım, yabancı fonların önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye’den şirket alımlarını hızlandıracağını anımsatarak Mars Entertainment Group’u büyütüp Koreli bir yatırım fonuna sattım. Türkiye’de en fazla yabancı fonlarla görüşmeler yapıp, şirket satmış kişilerden biriyim. Fonlar Türkiye’yi yakından izliyor. Bu yüzden onlara şirketinizle ilgili şeffaf ve doğru bilgileri vermenizde yarar var. Fonlar bir şirketin geleceğinde ümit varsa ilgileniyor. Onlarla görüşmeye sıfır hatalı raporlar ve 5 yıllık büyüme planıyla gidindedi. Eğlence sektöründe emeklilik diye bir konu olmadığını vurgulayan Yıldırım “Bu alanda yatırım yapacakların müşteri memnuniyetine çok önem vermesi gerekiyor. Ortağım Menderes Utku ile Mars Sportif A.Ş. ile Nulook Prodüksiyon şirketlerinde yapımcılık, yiyecek içecek ve spor sektöründe yatırımlara devam ediyoruz. 2017 tedirgin bir yıl buna karşın yakında TV’ler için dizilere başlayıp, iki sinema filmi de çekeceğiz. Spor ve eğlence alanında yeni konseptler üzerinde çalışıyoruz. Bir alanda faaliyete yöneldiğimizde, rakipleri yok etme anlayışıyla değil, tam tersine pazarı büyütme hedefiyle hareket ediyoruz dedi.

Vizyonerlerle Buluşmalar” etkinliğinin sonunda DSDER Saymanı Gül Gürer Alimgil, Muzaffer Yıldırım’a bir teşekkür hediyesi takdim etti. 

Yıldırım’ın “Vizyonerlerle Buluşmalar” sohbetinden çıkan notlar

Şirketiniz ne kadar büyük olursa olsun butik algısı yaratmaya çalışın

– Şirketinizi sadece ofiste oturarak yönetmeyin, dışarı çıkıp hayata dokunun

Alanına odaklı, sorumluluk sahibi kişilerden oluşan bir takım oluşturun

Faaliyet gösterdiğiniz alanda yurtiçi ve yurtdışındaki şirketlere ilişin gözlemler yapın

Yabancı fonların Türkiye’de şirket alımlarını hızlandıracağını unutmayın

Yabancı fonlarla görüşmeye bir iş planı hazırlayıp gidin ve son derece şeffaf olun

Yabancı fonların gelecek vaat eden şirketlerle ilgileneceğini aklınızdan çıkarmayın

Sıfır hatalı raporlar hazırlayın ve fonla görüşmeye 5 yıllık büyüme planıyla gidin

Şirketinizi fona satışa hazırlamak için bir aracı kurum veya danışmanla çalışın

Etiketler: » » » » » »
Share
3667 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?