logo

Mynet Kadrosunu Murat Kahraman İle Güçlendirdi

Murat Kahraman

Mynet, kadrosuna deneyimli bir ismi dahil etti. Uzun yıllardır dijital pazarlama, oyun ve interaktif servisler konularında hem Türkiye hem de global internet sektöründe iz bırakan çalışmalara imza atan Murat Kahraman, sahip olduğu tecrübeyi “Chief Gaming Officer” unvanıyla Mynet için sunmaya başladı.

30’dan fazla içerik servisi ile aylık yaklaşık 40 milyon kişi tarafından ziyaret edilen Mynet’in oyun bölümündeki tüm süreçlerden sorumlu isim olarak kadroya katılan Murat Kahraman, oyun servislerinin yönetimi, yerel ve küresel büyüme stratejileri ile ilgili pazarlama süreçlerinin Mynet’teki en kıdemli ismi olacak.

Murat Kahraman kimdir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Murat Kahraman, kariyer basamaklarına kurucu ortağı olduğu Trionet ile başladı. 2004 yılında ekolay.net bünyesine katılan Kahraman, daha sonra Doğuş Media Grubu ve Türk Telekom’da oyun başta olmak üzere internet servisleri ve interaktif medya departmanlarının yöneticiliğini yaptı. 8bit Dijital Ajans ve Upİstanbul Creative Digital Ajans’ta kurucu olarak girişimci yönünü de ortaya koyan Kahraman, edindiği tecrübeyi global arenaya taşıyarak 2015 yılı başında UPLONDON’ı kurdu. Kahraman burada Londra merkezli olarak küresel internet rekabetinde başarılı projelere imza attı. Mayıs 2018 itibarıyla Mynet’te Chief Gaming Officer olarak görev alan Kahraman, 2010 yılında “Sosyal Medya 101” ile ilk kitabını yayımladı. Kahraman 2013 yılında ise değişen sosyal medya ve pazarlama tekniklerinin etkisiyle güncellediği “Sosyal Medya 101 2.0” başlıklı ikinci kitabını yayımlayarak bu alanlardaki tecrübesini geniş kesimlere ulaştırdı.

Etiketler: »
Share
2353 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+10 = ?