logo

NBA Fan Zone Sergisi İstanbul’da

NBA ile birlikte bir Türk şirketi Efor Events tarafından projelendirilen NBA Fan Zone Sergisi sporseverlerle ilk kez Social İstanbul’da (Demirören İstiklal) buluşuyor. 5 Mayıs 2017 tarihinde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan NBA Fan Zone Sergisi, Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Shaquille O’Neal gibi efsanelerin yanı sıra LeBron James, Stephen Curry, Russell Westbrook, Kevin Durant ve Pau Gasol gibi süper starların özel eşyalarına ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçiler aynı zamanda Legends Zone, NBA VR, NBA Measure Up, NBA Throphy Wall, Jersey Wall, NBA’s Greatest Moments, NBA Global Wall, NBA TV Studio, NBA Play Zone ve NBA 2K17 gibi bölümlerde unutulmaz basketbol deneyimi yaşıyor. NBA Fan Zone Sergisi, tüm spor tutkunlarını 2 Temmuz’a kadar Social İstanbul’a (Demirören İstiklal) bekliyor.

NBA Fan Zone Sergisi, her gün 11.00 – 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Spor tutkunları, NBA Fan Zone Sergisi’nin biletlerine Biletix gişeleri ve www.biletix.com üzerinden ulaşabilirken 20 TL’lik sergi biletlerini öğrenci ziyaretçiler 15 TL’ye satın alabiliyor.

Fan Zone Sergisi’nin her bölümünde farklı bir deneyim

NBA tarihine damga vurmuş isimlerin yanı sıra oyunun seyrini değiştiren isimlerle ilgili özel eşyaların yer aldığı Fan Zone Sergisi’nde ziyaretçileri her bölümde farklı bir deneyim bekliyor. İşte NBA Fan Zone Sergisi’nden bazı bölümler

Legends Zone: Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant ve Shaquille O’Neal başta olmak üzere NBA efsanelerinin imzalı özel formaları.

NBA VR: Bir NBA maçını salonun en prestijli yeri olan ‘saha kenarı’ koltuklarında sinema ve müzik dünyasının yıldızlarıyla birlikte izleme deneyimi. NBA’in Türkiye resmi ortağı Türk Telekom, NBA VR bölümünde sergi ziyaretçilerine sanal gerçeklik gözlüğüyle 360 derecelik NBA maçı deneyimi sunuyor.

NBA Measure Up: NBA dünyasının en önemli isimlerinin gerçek boyuttaki görselleri, el ve ayak izlerinin bulunduğu özel bölüm.

NBA Trophy Wall: NBA şampiyonluk kupasını LeBron James başta olmak üzere Cleveland Cavaliers oyuncularıyla birlikte kaldırma ve fotoğraf albümüne unutulmaz bir anı katma fırsatı.

Apparel Zone (Forma ve Aksesuar Bölümü): Bu bölümde tüm NBA takımlarının formalarını ve tarihlerini buluşturan Jersey Wall, bu yıl NBA’e damgasını vuran Russell Westbrook’un imzalı forması ve günümüz yıldızlarının ayakkabıları da yer alıyor.

NBA’s Greatest Momenst: 2016-2017 sezonunun en iyi 100 hareketini Philips Ambilight 4K deneyimiyle yaşama fırsatı.

NBA Global Wall: Türkiye’yi NBA’de forma giyerek gururlandıran isimler ve dünyanın dört bir yanından NBA ailesine katılan oyuncularla ilgili özel bölüm.

NBA TV Studio: NBA söz konusu olunca söyleyecek sözü olanlara, içindeki yorumcuyu ortaya çıkararak paylaşmak ve Kaan Kural’a Tivibuspor’daki programında eşlik etmek isteyenlere NBA TV Stüdyo’da şansını deneme imkanı.

NBA Play Zone: “Görmek ve dokunmak yetmez, eğlenmek de lazım” diyenlere eğlenceli aktiviteler ve ASUS Republic Of Gamers standında eşsiz bir oyun deneyimi: NBA 2K17

Ayrıca LeBron James, Stephen Curry ve Russell Westbrook gibi yıldızları Kaan Kural’ın yorumları ve sezonun en güzel hareketlerinden oluşan klipleriyle yakından tanıma imkanı da NBA Fan Zone Sergisi ziyaretçilerini Social İstanbul’da bekliyor.

Efor Events tarafından Türkiye’ye getirilen NBA Fan Zone Sergisi’nde sponsor markalar Türk Telekom, Asus, Windows 10 ve Philips’in özel sürprizleri de spor tutkunlarıyla buluşacak.

Etiketler: » » »
Share
15234 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?