logo

Nebula Capsule İle Her Oda Toplantı Odasına Dönüşüyor

İş dünyasının dijital dönüşümü sadece akıllı telefonlarla sınırlı kalmadı. Değişen beklentiler neticesinde profesyonellerin hareket halinde çalışma ihtiyacı arttı ve mobilite toplantı odalarına kadar girdi. Satış sunumları, programlı ya da anlık gelişen toplantılar için geliştirilen yeni çözüm ise yeni nesil portatif projektörler oldu. Akıllı yaşam teknolojilerinde inovasyona öncülük eden Anker, Nebula Capsule portatif projeksiyonuyla ofislerde “toplantı odası” tanımını değiştiriyor. Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar gibi kaynaklardan aldığı görüntüyü canlı ve net bir şekilde duvara yansıtan Nebula Capsule, güçlü hoparlörüyle zengin ses sunarak atmosferi tamamlıyor.

Bir kola kutusu boyutlarındaki tasarımıyla Red Dot Design Award ödülüne sahip mini projeksiyon Nebula Capsule, ofisteki tüm cihazların kablosuz olarak kolaylıkla bağlantı kurabilmesi için AirPlay desteğiyle donatıldı. Android işletim sistemiyle de çalışan cihaz, klavye ve fare bağlanarak doğrudan kullanıma da olanak tanıyor. Nebula’nın tek şarjla 3,5 saat kesintisiz video/sunum ve 40 saate kadar sadece müzik yayını yapabilecek pil ömrü, en uzun toplantılara bile yetecek kadar enerji üretiyor.

Hem fiziksel hem de kablosuz olarak zengin bağlantı seçenekleriyle donatılan Nebula Capsule, boyutu 100 inçe varan yüksek kaliteli görüntüleriyle karanlık odaları film, dizi ve oyunlarla aydınlatıyor. Cihazın sağ tarafında bulunan çark kontrolü sayesinde görüntü netliği kolaylıkla ayarlanabiliyor.

Tüm ofise yetecek kadar eğlence bu kapsülde!

Yoğun geçen toplantılardan sonra ofisteki ekibin ihtiyaç duyduğu eğlenceyi sağlamak da yine Nebula Capsule’ün işi. Android TV platformunu kullanan Capsule, herhangi bir akıllı telefon ya da bilgisayara ihtiyaç duymaksızın Netflix, YouTube ve diğer eğlence servislerinden içerikleri duvara yansıtıyor. Böylelikle toplantı odaları tek tuşla birer eğlence merkezine dönüşüyor.

Nebula ile gelen kompakt uzaktan kumanda, basit ancak etkili işlevleriyle kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Kumandanın yanı sıra Anker’in Android ve iOS uygulama mağazalarında ücretsiz olarak sunduğu “Control Capsule” uygulaması ile akıllı telefonlar geniş seçeneklere sahip birer uzaktan kumandaya dönüşüyor. Kullanışlı arayüz her işlemin kolayca yapılabilmesini sağlıyor. Dört çekirdekli işlemcisi ve 8 GB dahili hafızasıyla Anker Nebula Capsule kullanıcılarını asla yarı yolda bırakmıyor, her ihtiyaçlarında onların yanında oluyor.

Sinema salonu çantaya sığdı!

4K destekli net görüntüsü, 10 W hoparlörü ve üç saate kadar kesintisiz video izleme olanağıyla sinema salonu seviyesinde bir seyir keyfini sırf çantasına sığacak hale getiren Nebula Mars ise görsel deneyimi bir tık yukarıda yaşamak isteyenlere hitap ediyor. AppleTV, Netflix ve daha pek çok cihaz ve servisle bağlantılı çalışabilen Nebula Mars, 3D görüntü desteği ve iOS ya da Android cihazlardan aldığı görüntüyü duvara yansıtmasıyla akıllı yaşam teknolojilerin eğlence potansiyelini yeni ufuklara taşıyor.

Etiketler: » »
Share
2027 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+8 = ?