logo

Nebula Deneyim Merkezi Anker ve D&R İşbirliğiyle Açıldı

Bütün dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sebebiyle evlerde geçirilen zaman artmaya başladı. Birçok şirketin evden çalışma modeline dönmesi, okulların çevrimiçi eğitim yapması ve pandemi kısıtlamaları kalabalıktan uzakta geçirdiğimiz zaman dilimini daha verimli hale getirmenin zamanı geldi. Şimdi evleri ya da istediğimiz her yeri sinema salonlarına, iş yerlerine, spor salonlarına, okullara, konser alanına ya da oyun merkezlerine dönüştürmenin tam zamanı! Nebula’nın sunduğu birbirinden farklı özelliklere sahip taşınabilir çok yönlü akıllı projeksiyon cihazlarıyla, iş, eğitim ve sosyal hayatlardaki pek çok aktivite büyük ekranlarda daha da verimli ve eğlenceli hale geliyor. Anker, bu deneyimi yaşamayan kalmasın diye teknoloji ürünlerinin Türkiye’deki doğru adreslerinden olan D&R ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, İstinye Park D&R mağazasında açılan dünyanın ilk ve tek Nebula Deneyim Merkezi, teknoloji severleri bu deneyime ortak olmaya davet ediyor.

D&R, yeni seri Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonlara ev sahipliği yapıyor

Nebula ürün gamını daha üst teknolojilerle geliştirmeye devam eden Anker, D&R ile yaptığı işbirliğiyle yeni ürünlerini de kullanıcılarının deneyimine sundu. “Sen sinemaya gidemiyorsan sinema sana gelsin” diyerek teknoloji severleri bu deneyimi yerinde yaşamaya davet eden D&R, kullanıcılar büyük ekranda içerik izleme keyfini evlerine taşımadan önce İstinye’deki mağazasında deneyimleme fırsatı sunuyor.

Nebula Deneyim Merkezi yeniliklerle dolu

Anker’in Nebula ürün ailesiyle evlere getirdiği keyif ve konforu herkesin deneyimleyebilmesi için Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonlarını Nebula Deneyim Merkezi’nde tüketicilerle buluşturdu. “Anker Nebula ile Hayata Bağlanın” mottosuyla oluşturulan deneyim merkezinde kullanıcılarla buluşan projeksiyon cihazları, istenilen mekanda sinema deneyimi sunmasının yanı sıra spor, sunum, iş, eğitim ve oyun alanlarında da kaliteli ve konforlu bir deneyim vadediyor. Kullanıcılarına büyük ekranda içerik izleme keyfini deneyimleten Nebula Deneyim Merkezi, yıl içerisinde pek çok etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

Nebula ile eğlence büyüyor

Nebula Apollo, Nebula Astro, Nebula Capsule II, Nebula Mars II Pro ve son eklenen yeni nesil Nebula Cosmos ve Cosmos Max ürünleriyle genişleyen Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonları, 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Ürünlerin çoğunun taşınabilir olması ve aynı zamanda hoparlör olarak da kullanılabilmeleri ürünlerden alınan verimi daha da artırıyor. Pek çok yeniliği de içeren cihazlar, Bluetooth, HDMI, USB, WiFi gibi çoklu bağlantı seçeneğiyle de zahmetsiz bağlantı fırsatı sunuyor. rojeksiyonlar, DLP(Dijital Işık İşleme Teknolojisi) sayesinde görüntüleri 100 ile 1500 ANSI Lümen parlaklığa kadar ve 150 inçe kadar büyük ekranlara yansıtabiliyor. Anker Nebula en son eklenen Cosmos (1080p) ve Cosmos Max 4K ise ev sinemasında çığır açan bir teknolojiyle kullanıcılarına izledikleri içeriği canlı izliyormuş hissi veriyor. Ayrıca hoparlörlerde de 360 derece sinema deneyimi yaşatarak sınırları aşan yeni nesil ürünler, izlenen içerik ne olursa olsun bu deneyime yeni bir soluk getirmeyi başarıyor. Çocuklar için de oldukça güvenli cihazlar üreten Anker, Nebula Astro’da yer alan Eye Guard(Göz Koruma) Teknolojisi sayesinde lense 60 cm yaklaşılması durumunda otomatik olarak koruma moduna geçerek kapanıyor. Küçük boyutlarıyla her yere taşıması kolay olan Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonların tümü aynı zamanda Nebula Connect telefon uygulaması üzerinden de ekrana yansıtılabiliyor.

Etiketler: » » »
Share
1700 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?