logo

Neriman Şairoğlu Atölyesi’nde Resim Tutkunları Yeni Yılı Kutladı

mh_neriman_sairoglu_atolye_kutlama

Neriman Şairoğlu kendisini resim sanatına adamış değerli bir usta. 18 Yıldır atölyesinden yeni sanatçılar yetiştiriyor.  Neriman Şairoğlu, atölyedeki sanat eğitiminde akademik eğitim düsturundan vazgeçmemesiyle tanınıyor. Atölye çalışmalarında orijinallikler ve özgünlük hep yüceltiliyor. Tüm bu çalışmalar neticesinde kişisel sergiler açılıyor, yurt içi ve yurt dışı workshoplar yapılıyor.  Ayrıca Neriman Şairoğlu Atölyesi’nde model çalışmaları, güncel sergiler ve sanat fuarlarına geziler hayat buluyor.

Sanat dolu geçem bir yılın daha ardından Neriman Şairoğlu  ve öğrencileri 25 Aralık 2014 tarihinde düzenledikleri yeni yıl partisiyle yeni yılı keyifle  ve dostlarıyla birlikte kutladılar.

Neriman Şairoğlu, Marmara Üniversitesi Resim Eğitimi Ana Sanat Dalında Yüksel Lisans’ını tamamladıktan sonra 1997 yılında Kazasker’de Atölyesini açtı. Sanatçı 18 yıldır ilk günkü heyecanını koruyarak öğrencileri yani atölye arkadaşları ile çalışmalarını sürdürüyor. Güncel akımlar ve yeni kişisel eğilimlerle yoğrulan her öğrencisi onun yeni bir projesi oluyor. Empati ile sanat sevgisi bu atölyede yoğrulmaya devam ediyor.

Etiketler: »
Share
3753 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+5 = ?