logo

21 Ocak 2019

Nermin Yurtoğlu, Elite World Hotels’de CMO Olarak Göreve Başladı


Turizm dünyasının tecrübeli ismi Nermin Yurtoğlu,  Elite World Hotels’de Chief Marketing Officer (CMO) olarak göreve başladı.  Yurtoğlu, turizm sektöründe yatırımları ve hizmet kalitesi ile adından sıkça söz ettiren Elite World Hotels ile kariyerine devam etmekten memnun olduğunu belirterek, yeni dönemde de yenilikçi ve atılımcı bir marka olarak adım atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Nermin Yurtoğlu Kimdir?

Nermin Yurtoğlu, Ankara Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden 1994 yılında mezun oldu. Dünyanın en prestijli turizm okullarından biri olarak kabul edilen İsviçre’deki Ecolé Hotelier de Lausanne’da eğitimine devam eden Yurtoğlu, Londra’da City University’de dijital pazarlama, MIT’de (Massachusetts Institute of Technology) girişimcilik eğitimi aldı. Profesyonel Turizm Yöneticileri Kulübü olan Istanbul SKAL Kulübü, Gastronomi Turizmi Derneği, ETOA (Avrupa Turizm Derneği), CIM – Chartered Instutite of Marketing kuruluşu üyesidir. Pazarlama, strateji ve markalaşma konularında uzman olan Nermin Yurtoğlu aynı zamanda girişimci ve seyahat yazarı kimliği taşıyor.

Turizm sektöründe 20 yılı aşkın süredir farklı pozisyonlarda üst düzey yöneticilik yapan Nermin Yurtoğlu profesyonel kariyerine Dedeman Hotel’de Satış ve Pazarlama Direktörü olarak başladı. Yurtoğlu, Hotel Zurich İstanbul ve Sabrinas Haus Luxury Hotel’de Genel Müdürlük, Robinson Club’ta Satış ve Pazarlama Direktörlüğü, Sura Hotel &Tourism Group’ta CEO’luk görevlerini üstlendi.

 

Etiketler: »
Share
2589 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?