logo

NG Sapanca’ya Dünyanın En Lüks Spa Ödülü

mh_ng_sapanca_odul

Dünya’nın en iyi lüks otellerinin misafir oylarıyla seçildiği The World Luxury Hotel Awards’de 2015 yılının en iyi spa’ları belli oldu. Dünya’da Turizm Sektörü’nün en önemli ödüllerinden olan ve hizmet kalitesi kapsamında dünyanın en iyi otellerinin değerlendirildiği “World Luxury Hotel Awards” ödülleri, bu yıl da sahiplerine verildi.

“Dünyanın En Lüks Spa”sı kategorisinde NG Sapanca-Aliva Spa Dünyanın en lüks ‘Resort Spa’ları arasına girdi.

Doğa ile içiçe lüks SPA hizmeti

NG Sapanca Wellness & Convention, İstanbul’a yakın lokasyonu ve ormanla iç içe konumuyla şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlere doğanın enerjisini sunuyor. Misafirlerinin doğa içinde dinlenerek keyifli vakit geçirmesi için her türlü ayrıntının düşünüldüğü NG Sapanca Wellness & Convention’ın SPA merkezi, European Spa Association tarafından verilmekte olan Europe Spa Wellness sertifikasına sahip.

Ödüllendirilen kalite

NG Sapanca hizmete girdiği 2008 yılından bu yana içinde bulunduğu bölgenin gelişimine de büyük katkılar sağladı. Sapanca’nın bugün İstanbul’a yakın en önemli tatil beldesi haline gelmesinde NG Sapanca’nın payı büyük. Açıldığı günden bu yana kalite ve insan kaynaklarına verdiği önem sayesinde ulusal ve uluslararası kuruluşlarca denetlenerek 8 kalite belgesi birden almaya hak kazanan NG Sapanca, aralarında Trip Advisor, Booking.com, Otelpuan gibi misafir görüşleri ile belirlenenlerin de yer aldığı onlarca ödülün sahibi.

http://nghotels.com.tr/

Etiketler: »
Share
2136 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?