logo

Nokia 3.1 Plus Tüketicileriyle Buluşmaya Hazırlanıyor

Nokia telefonlarının evi HMD Global, 6 inç HD+ ekranı ile görüntüleme deneyiminde fark yaratan ve iki günlük pil ömrü sunan akıllı telefonu Nokia 3.1 Plus’ı duyurdu. Çift kameraya sahip en ekonomik Nokia akıllı telefonu olan cihaz, güvenlik eklentileriyle en iyi Google deneyimlerini sunan Android One ailesinin yeni üyesi.

Uygun fiyatla üst düzey bir akıllı telefon deneyimi sunmak istediklerini belirten HMD Global’in Üst Düzey Ürün Yetkilisi Juho Sarvikas “Nokia 3.1 Plus, geniş ekran, çift kamera, iki günlük pil ömrü ve sekiz çekirdekli işlemcilerin gücünü tüketiciler için erişilebilir hale getiriyor. Tüm bunlarla birlikte bir Nokia akıllı telefondan beklediğiniz tüm işçilik ve detaylarla birlikte metal gövdesiyle de göz kamaştırıyor. Özetle, fark yaratırken tüketicilerimizin bütçelerini de göz önünde bulundurduk” dedi.

Maksimum eğlence

Mavi, beyaz ve gri renk seçenekleriyle tüketicileriyle buluşacak olan cihaz, 6 inç HD+ ekranı ve 18:9’luk ekran oranı ile kendi kategorisinde güzel bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Bu sayede kullanıcılar telefonlarının ekranlarına favori haber akışlarını, uygulamaları ve videoları daha rahat sığdırabilme fırsatına sahip oluyor. Bu da, cihazı içerik izleme ve sosyal medya için ideal bir cihaz haline getiriyor. İki güne varan pil ömrü sunan 3500 mAh bataryasıyla cihaz, kullanıcıların cihazı tekrar şarj etmeden mobil dünyadaki eğlencenin keyfini yaşamalarını sağlıyor.

Çift arka kamerayla profesyonel tarzda bokeh çekim

13 MP Faz Algılamalı Otomatik Odaklama özelliğine sahip ana kamera sayesinde akıllı cihaz, az ışıkta bile, hızlı ve doğru odaklama yaparak profesyonel fotoğrafçılık deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Cihazda, kullanıcıların stüdyo tarzı profesyonel çekimler yapmasını sağlayan ve arka plan bulanıklığını (bokeh) fotoğraf çekildikten sonra bile ayarlanabilmeye olanak tanıyan 5 MP sensör bulunuyor. Ön yüzde ise, selfie’lerin öne çıkmasını sağlayan 8 MP bir kamera mevcut. Sekiz çekirdekli çip set ile desteklenen, yüksek kaliteli çift kamerayla fotoğraf çekimi ve yapay zekayla hızlandırılmış deneyimler sağlayan cihaz, üst düzey fotoğraf çekim özelliklerini daha erişilebilir bir fiyat ile sunuyor.

İncelikli performans

MediaTek Helio P22 sekiz çekirdekli işlemcinin yüksek performans ve güç verimliliği dengesi sayesinde, cihaz en uygun düzeyde verimliliği en çok ihtiyaç duyulan zamanda sağlıyor. Çip seti ayrıca yüksek performanslı video izleme gibi güç gerektiren görevlerde performans artışı da sunuyor.

Akıllı telefonun hassasiyetle yerleştirilmiş, CNC makinesinde işlenmiş arka alüminyum kapağı, akıcı ve kusursuz bir tasarım sağlarken, basınçlı döküm metal yapısı dayanıklılık sağlıyor. Cihazın mat, elmas kesim detaylarına sahip dokusu ve eğimli 2.5D camı, kullanıcılara özel bir deneyim yaşatıyor.

Güvenli ve güncel Android One deneyimi

Birçok Nokia akıllı telefonun dahil olduğu Google onaylı yüksek kaliteli deneyim sunan Android One ailesine yeni katılan cihaz, üstün bir depolama alanı ve sıra dışı pil ömrü ile fark yaratıyor. Ayrıca, yapay zekadan güç alan, Google tarafından geliştirilmiş en son yeniliklerle donatılan cihaz, üç yıl boyunca aylık güvenlik eklentilerini ve iki yıl boyunca İşletim Sistemi güncellemelerini de alacak. Cihaz, bu sayede piyasadaki en güvenli telefonlar arasında yerini alarak, Google Assistant ve Google Fotoğraflar da dahil olmak üzere, en yeni Google hizmetleri ile daima güncel kalacak.

Android Oreo işletim sistemiyle gelen cihaz, Google Lens ve Google Play de dahil olmak üzere, en son ve en kullanışlı uygulamaların keyfini kullanıcılara sunuyor. Bir yandan yeni uygulamaları keşfedip çalıştırırken, diğer yandan Android One’ın yapay zeka desteğiyle kullanıcılar, cihazın arka planda kullanımı sınırlandırarak pil ömrünü uzatan özellikleri sayesinde iki şarj arasında geçen sürenin uzamasının keyfini çıkarıyor.

www.nokia.com/nokia3plus

www.hmdglobal.com

Etiketler: » » » »
Share
4463 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?