logo

Noventiq ve Makronet Güçlerini Birleştirdi

Makronet, dijital dönüşüm ve siber güvenlik alanlarında global çözüm ve hizmet sağlayıcısı Noventiq tarafından satın alındığını duyurdu.

Hızlı bir büyüme için 15 yıl önce büyük hedeflerle Türkiye piyasasına giriş yapan Noventiq, bu pazardaki tecrübesini Makronet satın almasıyla geliştirmeyi hedeflemektedir. 2008 yılında faaliyetine başlayan Noventiq Türkiye ofisi, Genel Müdürü Erdal İpek yönetiminde, pek çok değişik coğrafyada ve geniş hizmet yelpazesinde edinilmiş uluslararası bilgi ve tecrübeleri sayesinde, alışılagelmiş çözüm ortaklığı anlayışını bir adım ileriye taşımayı amaçlamaktadır. Noventiq Türkiye; Adobe, Apple, Autodesk, Cisco, Dell, HP, Lenovo, Microsoft, Palo Alto, Vmware gibi Türkiye’de de faaliyet gösteren birçok BT devinin üst seviyede iş ortağı olmasına ek olarak, yüzlerce alanında uzman BT servis sağlayıcılarıyla birlikte çalışmaktadır. Noventiq Türkiye aynı zamanda farklı sektörlerde faaliyet gösteren ve dijital çağa hazırlanmak isteyen şirketlere; doğru dijital dönüşüm ve siber güvenlik çözümleriyle de yardımcı olmaktadır.

Bu satın alımla birlikte Noventiq’in dünyanın dört bir yanındaki müşterileri, Makronet’in 2022 yılında Microsoft tarafından ödüllendirilen kendi dijital çözüm platformu MyAdmin‘den yararlanabilecek. Müşterilerin bulut varlıklarının yönetimini ve operasyonlarını basitleştiren ve optimize eden bu çözüm, müşterilerin ekosistemlerini dijital olarak dönüştürmek için Noventiq’in kendi çözümü ActivePlatform’u tamamlayan bir güç olacak.

Makronet’in müşterilerine sunduğu desteğin kapsamı; Noventiq’in küresel konumu ve yüzlerce marka ortaklığıyla sağlanan dijital dönüşüm ve siber güvenlik çözümleri ve sınıfının en iyisi yüzlerce BT tedarikçisinden oluşan hizmet portföyü sayesinde genişleyecek.

Etiketler:
Share
368 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?