logo

Nutanix, Yeni İş Ortaklığı Programı Elevate’i Duyurdu

Nutanix, iş ortaklarıyla olan yolculuğunu yepyeni bir seviyeye taşımak üzere tasarladığı yeni küresel iş ortaklığı programı Elevate’i duyurdu. Nutanix’in halihazırdaki güçlü iş ortaklığı ekosistemini (Katma Değerli Satıcıları (VAR) ve Katma Değerli Dağıtıcılar (VAD); Telekom Şirketleri ve Servis Sağlayıcılar; Hiper Ölçekleyiciler; Bağımsız Yazılım, Donanım ve Platform Satıcıları; Global Sistem Entegratörleri ve Hizmet Sağlayıcılar) tek bir entegre iş ortaklığı programı altında bir araya getirmek üzere kurgulanan Elevate, basitliğe, kazanca ve çok ürünlü, çok bulutlu yol haritası sayesinde iş ortaklarının dönüşümünün hızlandırılmasına hizmet edecek.

Elevate, yeni Nutanix İş Ortağı Portalı üzerinden sağlanan bir dizi araç, kaynak ve pazarlama platformu sayesinde Nutanix’in iş ortağı ekosisteminde katılımı kolaylaştırıyor ve başarıya giden yolun ana hatlarının çizilmesini sağlıyor. Yeni iş ortaklığı platformunun getirdiği iyileştirmeler arasında teşvik potansiyelini artırmak ve fırsatları koruma altına almak için tasarlanan Performance+ Anlaşma Kaydı özelliği de yer alıyor. Deneyim ve destek noktasında sağlanan bu tutarlılık, tüm iş ortaklarını tek bir Elevate program markası ve simgesi altında bir araya getiriyor.

Nutanix Global Kanal Yapısından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Christian Alvarez, Nutanix’in vizyonunda basitliğin ön planda olduğunu söyleyerek Elevate programı, teknolojiyle işimize inovasyon kattığımız her noktada bu vizyonu hayata geçirmemize ve iş ortakları ekosisteminde yaygınlaştırmamıza yardımcı olacak. Böylece iş ortaklarımız aboneliğe dayalı, çok ürünlü ve çoklu bulutu temel alan pazar eğilimlerinden daha fazla fayda sağlayacaklar. Yeni Elevate iş ortağı programımız, dünyadaki tüm iş ortaklarımızla olan bağlılığımızı daha da derinleştiriyor. Bugün kullanıma sunduğumuz iyileştirmeler, iş ortaklarımızla daha verimli bir birliktelik kurmamız için duyuracağımız heyecan verici güncellemelerin başlangıcı” dedi.

Elevate İş Ortağı Programı, ilk olarak önümüzdeki yıl mevcut iş ortağı programını daha fazla iş ortağına ulaşacak biçimde genişleterek kanal yapısına yeni avantajlar sunacak. Söz konusu Elevate İş Ortağı Programı öğeleri, Alliance iş ortakları için güncellenmiş yetkinlikler ve çözüm doğrulama seçenekleri, Hizmet Sağlayıcılar için esnek fiyatlandırma modelleri ve basitleştirilmiş faturalama ve Hizmet Sağlama ortakları için güçlü teklif sunmaya yönelik kaynakları içerecek.

Kanala yönelik Elevate programı, gelir hedeflerinden ziyade Nutanix portföyünü satmak ve desteklemek isteyen iş ortaklarının yeteneklerine ve yetkinliklerine odaklanmasıyla geleneksel iş ortaklığı programlarından ayrılıyor.

Nutanix’in kanala yaptığı yatırımda çift haneli artışı temsil eden yeni programın sağlayacağı faydalar şunlar

– Basitlik: Tüm iş ortaklarının Nutanix teknolojisine dayalı yazılım satışı ve danışmanlık hizmetleri sunması için tek bir program mimarisi kurgulandı. Yenilenen Nutanix İş Ortağı Portalı, özel markalı pazarlama materyalleri, eğitim araçları ve daha etkili veri odaklı kararlar için kişiselleştirilmiş içgörüler aracılığıyla iş ortağı ekosistemindeki bilgilere ve içgörülere daha fazla erişim sağlıyor.

– Koruma: Yeni Performance+ Anlaşma Kaydı Programı, iş ortakları ve Nutanix satıcıları arasında daha fazla indirim sağlamak, daha öngörülebilir anlaşma marjları, gelişmiş fırsat koruması ve günümüzün rekabetçi pazarında net-yeni işlere yön vermek için çekici teşvikler sağlamak üzere daha fazla uyum imkanı sunuyor.

– Dönüşüm: Elevate, belirli yetkinliklere karşılık gelen sertifikalar aracılığıyla Nutanix beceri setlerini genişletmeye yatırım yapan iş ortaklarına fayda sağlamaya odaklanıyor ve arzu ettikleri uzmanlıkları nasıl geliştirebileceklerine dair net bir yol haritası çiziyor.

– Kazanç: Elevate, ön uç marjlar, marj açısından zengin hizmetler sunmaya yardımcı olacak yeni mekanizmalar, yeni işler getirmek için zengin iade seviyeleri ve Elevate Cloud Champion iş ortaklarını tüm Nutanix genelinde satış için ödüllendiren yeni indirim oranları dahil olmak üzere yeni kazanç fırsatları yaratıyor.

– Deneyim: Elevate, daha önceki Kanal Charter programındaki mevcut teşviklerde herhangi bir kesinti olmasını önlemek için uygun bir geçiş politikası izleyecek. Buna ek olarak Nutanix, satış öncesi destek sunmak ve iş ortağı ekosisteminin yeni programa geçişini kolaylaştırmak üzere özel kanal satışları, sistem mühendisleri ve pazarlama kaynaklarıyla donatılmış bir ekip olan Amerika İş Ortağı Destek Merkezi’ni (PSC) faaliyete geçirdi.

Elevate ve Nutanix iş ortağı programı hakkında daha fazla bilgi için: www.nutanix.com/partners

Etiketler: » »
Share
4322 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?