logo

NY& Co Global Hospitality Consultancy ve Anantara Hotels, Resorts & Spa Worldwide İşbirliği Yapıyor

2010 yılından bu yana pek çok lüks ve seçkin markaya hizmet veren NY& Co Global Hospitality Consultancy, dünyanın en lüks otel zinciri Anantara Hotels, Resorts & Spa Worldwide’ın Türkiye pazarı için Prefferd Partner firmalarından biri oldu.

NY&Co.’nun Kurucusu Nermin Yurtoğlu, Anantara Hotels, Resorts ve Spa markasının Tayland, Kamboçya, Çin, Endonezya, Maldivler, Mozambik, Umman, Portekiz, Sri Lanka, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Vietnam, Zambia olmak üzere dünya’da 17’den fazla ülkede bulunan ve Conde Nast, Travel+ Leisure Forbes Travel gibi en seçkin seyahat mecralarının okuyucuları tarafından her yıl “dünya’nın en iyisi” seçilen Anantara zincirinin Worldwide Preffered Partner firmalarından biri olmak ayrıcalığı nedeniyle gurur ve mutluluk duyduklarını belirtti. Yurtoğlu “Anantara markası sadece otel ve resortları ile değil, eşsiz mutfağı ve wellness markası ile lüksü ve doğallığı mükemmel bir uyumla kucaklayarak misafirlerine unutulmaz bir seyahat deneyimi yolculuğu sunuyor. Zaten markanın sloganı da ‘Life is a Journey’ ve biz bu unutulmaz yolculukta bize katılacak misafirlerimize, işbirliği yapacağımız firmalarımıza ve elbette türk pazarına daha yakından tanıtacağız” dedi.

Sanskritçe anlamı ‘without end’ – sonsuzluk olan Anantara Hotels, Resorts&Spa hemen hemen her yıl tüm uluslararası ödüllerde en iyi otel markası seçiliyor. 2019 yılında diğer uluslararası ödüllerin yanısıra, dünyanın en prestijli seyahat dergisi olan trendleri belirleyen Conde Nast Traveller Reader Choice tarafından 21 ödülü birden toparlayarak, en fazla ödül alan ve iyinin en iyisi seçilen bir otel, resort ve spa markası oldu.

Yine aynı şekilde 2019 yılı içinde US Travel+Leisure okuyucuları tarafından en fazla katogoride ödülleri toparladı ve dünyanın en iyi otel markası (very best hotel brands in the world) olmaya hak kazandı.

Etiketler: » » » »
Share
4007 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?