logo

19 Ocak 2021

NY&Co Global Hospitality Co. ve Hermitage Group İşbirliği Yapıyor

NY&Co Global Hospitality Co.. Kurucusu Nermin Yurtoğlu

NY&Co Global Hospitality Co., yurtdışı işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek Rusya ve BDT ülkelerinde faaliyet gösteren temsilcilik ve danışmanlık firması Hermitage Group ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Bu işbirliği ile birlikte Türkiye ‘de NY&Co.’dan  danışmanlık hizmeti alan işletmeler, diledikleri taktirde Türkiye’nin büyük hedef pazarlarından olan Rusya ve BDT ülkelerinde de, Hermitage Group’un tecrübesi, profesyonel ekibi ve geniş portföyünden faydalanabilecekler. Böylece markalar bu ülkelerde hem tanıtım yapabilecekleri gibi hem de yurtdışında bu pazarlardaki satışlarını güçlü bir şekilde arttırabilecekler.

Türkiye’de Turizm ve Otel sektöründe yer alan işletmeler, Rusya ve BTI ülkelerinden gelen talepleri arttırmak için orada ofis kurma veya personel alma gibi yatırımlar yapmadan, veri tabanında 6500’ü aşan seyahat temsilcilerine direkt olarak ulaşabilecekler.

Yine aynı şekilde Hermitage Group‘tan uluslararası danışmanlık ve temsilcilik hizmeti alan işletmeler, bu işbirliği ile birlikte NY &Co. Global Hospitality Co.’nun gücü, tecrübesi ve geniş network’ü ile Türkiye pazarında da markalarını en doğru şekilde duyurabilecekler gibi tanıtımlarını yaparak satışlarını arttırabilecekler.

Etiketler: »
Share
4397 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?