logo

Odeabank ve Marsh Türkiye Arasında İşbirliği

Odeabank Genel Müdürü Mert Öncü, Marsh Türkiye Eş CEO’su Yeşim Aksüt

Odeabank, müşterilerinin sektör kaynaklı risklerini etkin bir şekilde yönetmeleri için sigorta ve risk danışmanlığı çözümleri sunan Marsh Türkiye ile işbirliği sözleşmesi imzaladı.

Odeabank, Marsh Türkiye ile gerçekleştirilen anlaşma kapsamında müşterilerine yangın, alacak sigortası, nakliyat, siber güvenlik, yönetici sorumluluk, sağlık gibi pek çok branşta sigorta ürün ve hizmetleri sunacak.

Odeabank müşterileri, ihtiyaç duydukları tüm ticari sigorta ürünlerine, hızlı ve kolay bir şekilde Odeabank şubelerinden ulaşabilecek.

“Bankasürans alanında örnek işbirliği”

Marsh Türkiye Eş CEO’su Yeşim Aksüt “Türkiye’deki 50 yıllık bilgi birikimimiz ve 100 yılı aşkın küresel tecrübemizle Odeabank müşterilerinin sigorta ve risk danışmanlığı alanında çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Odeabank ile uzun zamandır bu projenin altyapısını geliştirmek için çalışıyorduk; sonuçta başarılı ve sektöre örnek olacak nitelikte bir çalışma gerçekleştirdik. Bu zaman çerçevesinde yakaladığımız sinerji ve kurguladığımız başarılı yönetişim modeliyle Odeabank müşterilerinin ticari işlemlerine eşlik eden ve risklerini en doğru şekilde kapsayan sigorta ve risk danışmanlığı çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Geliştirdiğimiz strateji ile bankasürans alanında örnek olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Öncü: “Müşterilerimize en kaliteli ve doğru sigorta hizmetini sunacağız”

Odeabank Genel Müdürü Mert Öncü “Odeabank olarak önceliğimiz, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları tüm bankacılık hizmetlerine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlamak. Risk yönetimi konusunda Marsh Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde müşterilerimize bankacılık hizmetleri dışında, sigorta ürünleri sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize en kaliteli ve doğru sigorta hizmetini vermek amacıyla başlattığımız bu iş birliği ile müşterilerimizin hem risklerini en iyi şekilde yönetmelerini hem de en iyi sigorta hizmetini, en uygun maliyet ve kapsamla alabilmelerini sağlayacağız. Marsh Türkiye temsilcileri vasıtasıyla, mevcut bütün alternatifleri araştırarak müşterilerimize en iyi koşul ve fiyatta sigorta ürünlerini sunacağız” dedi.

www.odeabank.com.tr

www.turkey.marsh.com

Etiketler: » » »
Share
13662 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?