logo

Online Yemek Siparişi Sektörünün Yeni Oyuncusu : Yemekgelir.com

Yemekgelir A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Doğuhan Öngel

Tüketici Elektroniği ve İnşaat Sektörlerinde faaliyet gösteren Royal Şirketler Grubu; Yemek Sektörünü ve restoranları rahatlatmak, tüketicilere daha avantajlı ve kolay yemek siparişi verme deneyimini yaşatmak amacıyla, start up projesi Yemekgelir.com’u hayata geçirdi. Yemekgelir.com, 3 fazda toplam 50 milyon TL yatırım garantisi alarak 2017 yılında planlandı, Mayıs 2018 de projeye başlandı ve Haziran – Temmuz 2019 da tüm Türkiye’de faaliyet başlaması planlandı.

Amaç; Sektörün Büyümesine Katkı Sağlamak

Sektörünün büyümesine katkı sağlamak amaçlarıyla geliştirilen projenin, Türkiye’deki Online Yemek Sektörünün büyümesine de katkı sağlaması bekleniyorDüşük komisyonların ve fiyatların markalaşma yolunda etkili olduğunu düşünen Yemekgelir.com platformu, hem restoranlara hem de tüketicilere avantajlar sağlamayı öncelikli hedefleri arasına aldı. Restoranlara büyük avantajlar sunan Yemekgelir.com, ilk olarak restoranlardan alacağı komisyon oranını sektörde uygulanan oranların %50 altına çekti.

Düşük komisyon uygulamalarının sektörü büyüteceğini düşündüklerini belirten Yemekgelir A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Doğuhan Öngel, almış oldukları düşük komisyonun neredeyse yarısını platform kullanıcılarına “YePuan” uygulamalarıyla geri ödediklerini belirtti. Öngel, Yemekgelir.com’un sunduğu avantajlardan biri olacak olan Yepuan uygulaması “Bu sayede restoranlar kazanırken, tüketiciler de yemek siparişi sırasında biriken puan paraları sayesinde tekrar yemek siparişi verme avantajını yakalıyor” dedi.

Türkiye’nin 81 İlinde Hizmet Verecek

Tüm Türkiye’de aynı anda faaliyete geçmek üzere yola çıkan Yemekgelir.com, Türkiye’nin 81 ilinde hizmet verecek. 2019 yılının son çeyreğinde ise büyük ilçeleri hizmet ağına dahil edecek. Yemekgelir.com’un orta ve uzun vadeli hedefi ise sistemi yurt dışına transfer ederek uluslararası online yemek sipariş platformu olabilmek. Bu aşamada Yemekgelir.com’un restoranlardan beklentisi, Yemekgelir.com markasına güvenip desteklenmelerini ve bu uzun yolculukta omuz omuza iş ortaklığını hayata geçirebilmeyi istiyor.

Yemekgelir A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Doğuhan Öngel, “Haziran-Temmuz döneminde Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda faaliyete başlamayı planlamaktayız” dedi. Öngel, restoran ve platform kullanıcılarından bu süreç boyunca kendilerine inanmalarını ve yenilikçi projeleri ile karşılarına çıkmaya hazırlanırken, hizmet kalitesini yükseltme adına restoran ve platform kullanıcılarının da fikir, düşünce ve önerilerini açık olduklarını ifade etti.

Etiketler: » »
Share
2358 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?