logo

OPPO, A91’i Tanıttı

OPPO, yeni akıllı telefon modeli OPPO A91’i Türkiye’de tüketicilerle buluşturdu. 48 MP ultra geniş açılı makro dörtlü kamera ile donatılan OPPO A91, şık tasarımının yanı sıra profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunuyor. Düz ve pürüzsüz hissi yaratarak elinize rahatça oturan akıllı telefon dikkat çekici inceliği ve tüy kadar hafifliği ile dikkatleri üzerine topluyor.

Dörtlü kamera düzenlemesi

Cihazda dörtlü kamera düzenlemesi bulunuyor. Çok yüksek çözünürlük ve ışığa duyarlılık sunan cihaz ile gece veya gündüz istediğiniz ayrıntıları çekebilmeniz mümkün. Ultra geniş açılı makro lens ayrıntılı, neredeyse sanat eseri niteliğinde fotoğraflar çekebilmenize olanak sağlıyor. Ayrıca cihazda ön ve arka kameralar tarafından desteklenen yapay zeka güzelleştirme teknolojisi ile daha doğal ve mükemmel portreler çekebilirsiniz. 137 yüz veri noktasına dayanan güzelleştirme efekti bir grup fotoğrafında 4 kişiye kadar kişisel güzelleştirme yapmanıza olanak sağlıyor. Elektronik Görüntü Stabilizasyon özelliği ve sallanmaya karşı iç jiroskop özelliği bulunan cihaz, görüntüde titreme, sallanma olmayan mükemmel video performansları sunuyor. Hareketli ve sallantılı koşullarda cihaz ile çekilen videolarda net, temiz ve istikrarlı görüntüler elde ediliyor.

Gizli parmak izli kilit açma özelliği

Cihazda ayrıca gizli parmak izli kilit açma özelliği bulunuyor. Işığa duyarlı Ekran İçi Parmak İzi 3.0 uygulamasıyla telefonunuzu 0,32 saniye gibi daha hızlı ve güvenli bir şekilde açabilirsiniz. Yeni ekran içi parmak izi sensörü gerçek parmakla sahte olanı ayırt ederek telefonunuz için daha iyi bir koruma sağlıyor.

Cihazın Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 4099 TL.

A91 Teknik Özellikleri

A91

Ekran 6.4 inç
Ekran Çözünürlüğü 2400 x 1080
İşlemci MediaTek Helio P70
Bellek 8 GB
Dahili Depolama 128 GB
Kamera 48 MP Ana Kamera

8 MP Ultra Geniş Açı

2 MP Derinlik

2 MP Siyah Beyaz

Ön Kamera 16 MP
Pil 4025mAh
İşletim Sistemi Android 9 tabanlı ColorOS 6.1.2
Yükseklik x Genişlik x Kalınlık 160.2 mm x 73.3 mm x 7.9 mm
Ağırlık 172 gr
Renk Işıltılı Siyah, Çarpıcı Mavi

Etiketler: »
Share
1867 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?