logo

Optoma, Türkiye’deki Büyümesini Sürdürmeyi Hedefliyor

Optoma Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Düzgün

Optoma; iş, eğitim, profesyonel ses/video, oyun, ev eğlencesi gibi alanlarda projeksiyon ve ses ürünleriyle dikkat çekiyor. Yakın zamanda Türkiye pazarına giren Optoma’nın Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Düzgün, ülkemizin Optoma için en önemli pazarlardan biri olduğunu ve yüksek teknolojili projeksiyon ürünlerini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturarak pazarın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda en doğru çözümleri sunmaya odaklandıklarını aktardı. Düzgün, Optoma’nın Türkiye hedefleri hakkında “Optoma olarak dünyanın en büyük DLP projektor üreticisi ve markasıyız. Dünya genelinde özellikle son yıllarda yaptığımız çalışmalarla hem Optoma’nın konumunu pekiştiriyor hem de birçok ürün segmentine öncülük ediyoruz. Bizim de bağlı olduğumuz EMEA bölgesinde 2017 yılı sonunda yaklaşık %13 olan pazar payımızı 2018 yılında daha da arttırmak üzere çalışmalara devam ediyoruz. Türkiye operasyonumuza başladığımız 2016 yılından bugüne kadar da her yıl büyüyerek pazar payımızı arttırıyoruz. Türkiye’de önümüzdeki dönemlerde bu büyümemizi devam ettirerek her zaman için ilk sırada olmayı hedefliyoruz” dedi.

Optoma, Türkiye operasyonları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Texas Instruments tarafından öncülük edilen DLP teknolojisine sahip ödüllü projeksiyonları ve Nu Force ses aralığıyla geliştirdiği yüksek kaliteyle şık bir tasarımı birleştiren ses ürünleriyle Optoma, Türkiye pazarında da daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor.

DPL Teknolojisine sahip ürünlerimizle daha uzun ömürlü ve gerçeğe daha yakın görüntüler sunuyoruz”

2018 yılı itibariyle dünyanın en çok 4K UHD ev sineması projektörü satan şirketi olduklarını da sözlerine ekleyen Düzgün, DPL teknolojisine sahip Optoma projektörlerinin kullanıcılara sunduğu avantajlarıyla ilgili olarak “Projeksiyon ürünlerini tercih eden kullanıcılar öncelikli olarak parlaklık, çözünürlük, kontrast oranı ve kullanım ömrü gibi özelliklerine dikkat ediyor. Bu noktalarda DPL tipi yeni nesil projektörlerin LCD projektörlere göre birçok avantajı bulunuyor. Özellikle yüksek kontrast oranlarıyla gerçeğe daha yakın görüntüler elde edilebiliyor. Aynı zamanda DLP teknolojili projektörlerimiz sahip olduğu bileşenleri sayesinde daha basit ve yeni nesil bir yapı sunuyor. Böylece LCD tipi projektörlere göre çok daha uzun ömürlü olmasını sağlayarak herhangi bir bakım gerektirmiyor bu da önemli bir maliyet avantajı olarak kullanıcıya geri dönüyor. Lambalı DLP ürünlerimizde daha önce 6000-10000 saat olan lamba ömrünü artık birçok ürünümüzde 15000 saate kadar çıkarmış durumdayız. Bunun yanında LED ve lazer teknolojisine sahip ürünlerimizde bu oranın 20000-30000 saate kadar ulaştığını söyleyebilirizdedi.

Yüksek teknolojili yenilikçi ürünleri kullanıcılarla buluşturacağız”

Her segmentte çok geniş ve yenilikçi bir ürün gamına sahip olduklarını ifade eden Düzgün “Türkiye’de özellikle yüksek teknolojili yeni ürünlere odaklanmak istiyoruz. Hedef kitlelerimize göre 300 ansilumen parlaklık ve üst segmentte Lazer 10000+ kurumsal çözümlerimizden mapping ve blending uygulamalarına kadar tüm yeni teknolojilerimizi kullanıcılara sunmayı hedefliyoruz. Eğitim sektörüne yönelik olarak ürettiğimiz interaktif lazer projektörlerimiz, ev sineması için geliştirdiğimiz LED, Lazer 4K UHD modellerimiz ve iş, eğitim ve ev eğlencesi alanları için akıllı(Android) projektörlerimizin satışlarını gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 4K LED ekranlarımızın yanı sıra çok yakında Nuforce kablosuz kulak içi wifi ve bluetooth kulaklıklar ile dac station ürünlerimizin de satışına başlamayı planlıyoruz” dedi.

www.optoma.com

Etiketler: » » »
Share
2328 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?