logo

Ortadoğu’daki İlk Raffles Oteli: Raffles The Palm Dubai

Accor Otel Grubu, Ortadoğu’daki ilk Raffles oteli ile bölgedeki büyümesine devam ediyor. Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye genelinde 600’den fazla otel ve tatil köyü ile konukseverlik grubu olan Accor, Orta Doğu’daki ilk Raffles tatil köyünü bir ikon niteliğine sahip olan Palm Jumeirah’ta açıyor. 2021’in son çeyreğinde açılması planlanan Raffles the Palm Dubai, Accor’un Dubai’deki mevcut zengin portföyüne eklenen ilk ultra lüks tesis olacak.

Büyük projeler sırada

Accor Otel Grubu, 1996’dan bu yana Ukrayna, BAE ve Rusya’da başarılı bir şekilde konut projeleri geliştiren ve inşa eden Emerald Palace Grubu (EGP) ile ortaklığını sürdürüyor. EGP şu anda yapım aşamasında olan 8 yeni proje yürütüyor. Bununla birlikte 10 tane proje sırada bekliyor.

Beklentilerin ötesinde

Raffles the Palm Dubai, dünyanın en büyük insan yapımı adası ve takımadası olan Palm Jumeirah’ın Batı Hilalinde 100.000 metrekarelik bir arazi üzerinde konumlandırılacak. Ayrıcalıklı konumu bir yandan panoramik deniz manzaralarını ve Dubai’nin ikonik silüetinin güzelliklerini barındırırken, bir yandan da şehrin canlı cazibe merkezlerinden sakin ve özel bir ortama ulaşmak sadece kısa bir araç yolculuğu kadar yakın olacak.

Tesis açıldığında – en küçüğü 65 m2’den başlayan – 389 lüks oda, süitler ve villalar içerecek ve bunların her birinde eşsiz deniz manzarasına sahip balkon ve teraslar bulunacak. Bu yeni tesis yalnızca rakipsiz konukseverlik hizmeti sunmakla kalmayacak, sunduğu eşsiz “Raffles butler” hizmeti ve sekiz yeni benzersiz yaşam tarzı yiyecek ve içecek deneyimi ile beklentilerin ötesine geçecek.

“Raffles markasının yüksek prestijli yeni adresi”

Accor Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye CEO’su Mark Willis Bu bizim için çok heyecan verici bir fırsat. Dubai’de çok az sahil tatil köyü arsası kaldı ve Palm Jumeirah’da ise bunların hiçbiri artık yok. Tesisin büyüklüğü ve konumu Raffles markasına prestijli bir adres oluşturacak şekilde kendini mükemmel bir biçimde gösteriyor” dedi.

Etiketler: » »
Share
2035 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?