logo

Ozan Elektronik Para ve DgPays Arasında Stratejik İşbirliği

DgPays CEO’su Serkan Ömerbeyoğlu, Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner

Ozan Elektronik Para; “Processing” alanında en verimli hizmeti alabilmek üzere DgPays ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu stratejik işbirliği sayesinde kullanıcılar, Ozan Card ile işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek. Ozan Elektronik Para, ön ödemeli Ozan Card ve Ozan SuperApp içinde oluşturulacak sanal kart ürünlerini de yıl sonunda kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner “Kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için kendimizi her geçen gün daha da geliştiriyoruz. Sunduğumuz yenilikleri, alanında uzman iş ortakları aracılıyla güçlendirmek ve gelişimin önünü açmak her zaman öncelikli vizyonumuz. Ozan Elektronik Para olarak, kullanıcılarımıza sağladığımız tüm ön ödemeli kartların “Processing” altyapısı için DgPays ile önemli bir işbirliği gerçekleştirdik. Bu işbirliği sayesinde kullanıcılarımızın tüm kart işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşecek. Bu sebeple, DgPays ile hayata geçirdiğimiz işbirliğinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Nitelikli çözümlerimizin güçlenmesine katkı sağlayan, sunduğu hizmetlerde önemli yeniliklere imza atan ve küresel marka olma hedeflerimize katkı sunan DgPays ekibine teşekkür ederiz” dedi.

DgPays CEO’su Serkan Ömerbeyoğlu “Ozan Elektronik Para ile Ozan Card’ın teknolojik altyapısını sağlamak üzere gerçekleştirdiğimiz işbirliğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. DgPays olarak, birçoğu dünyada da ilk olan 35 inovatif teknoloji ürünümüz bulunuyor. Türkiye’de faaliyet gösteren hemen hemen bütün bankaların yanı sıra, e-para kuruluşları, Telekom operatörleri, sigorta şirketleri, büyük perakendeciler ile taşımacılık operatörlerinden oluşan geniş bir müşteri portföyümüz var. Ozan Elektronik Para ile işbirliğimiz birlikte geliştireceğimiz yenilikçi projelerle devam edecek” dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
1162 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?